Expositie 8 kunstenaars in Centrum De Appel

Divers werk van acht in Groesbeek afgestudeerde beeldende kunstenaars is te zien op zaterdag 30 juni 2012 van 13.00 uur tot 17.00 uur en zondag 1 juli 2012 van 11.00 tot 17.00 uur in Centrum ”De Appel” aan de Groesbeekseweg 428 in Nijmegen.

De officiële opening zal zijn op zaterdag 30 juni om 14.00 uur.

Divers werk
Alle acht kunstenaars die exposeren, zijn dit jaar afgestudeerd aan de Vrije Academie ‘t Pad in Groesbeek met als studierichting Holistisch Beeldende Kunst. Op de prachtige locatie van Centrum “De Appel” is zeer divers werk te zien: stevige materie-schilderijen met stukken metaal erin, kleurrijke olieverf schilderijen van vrouwenfiguren, indrukwekkende portretten met aquarel en inkt, mysterieuze schilderingen op hout, bijzondere landschappen en fantasiewerelden met acrylverf, subtiel ruimtelijk werk van hout en steen en foto’s van vogelachtige vormen. Elke kunstenaar heeft een eigen thema gekozen, zodat in de verschillende ruimten de eigenheid van de diverse kunstenaars duidelijk naar voren komt.

Kunstenaars
De deelnemende kunstenaars zijn: Emmy Reichgelt, Dorien Jacobs, Wanda Verstegen (alle 3 voorheen inwoners van Groesbeek), Iris Roselie (woont in Groesbeek), Hanneke Maas, Iris Nobel, Bouke Veltman en Joséphien Tros.

Vrije Academie ‘t Pad
Vrije Academie ‘t Pad stimuleert, naast het ontwikkelen van technisch kunstzinnige vaardigheden, vooral het innerlijke en persoonlijke proces. Hierdoor ontstaat beeldend werk van binnenuit.

De uitnodiging in PDF-bestand

DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Expositie 8 kunstenaars in Centrum De Appel

Reageren is niet toegestaan.