Link exchange

Het systeem is relatief simpel en gratis. Wij plaatsen een link naar uw website op onze website, als u een link naar onze website op uw website heeft. U kunt het zien als een eerlijke link-ruil. Zodra u een website wilt toevoegen, controleert ons systeem automatisch of er op de door u opgegeven pagina een link naar ons terug staat. De link moet precies verwijzen naar "http://www.degroesbeek.nl/", alleen deze link-backs worden geaccepteerd.

Bij "Url naar uw website" vult u de URL van uw website in waar u wilt dat de link naar verwijst, bijvoorbeeld: http://www.gruusbek.nl.

Bij "Url van pagina (link terug)" vult u de URL van de pagina in waar de link naar onze website staat. Als de link niet op de voorpagina staat, vul dan niet de algemene domeinnaam in maar de specifieke pagina, bijvoorbeeld: http://www.gruusbek.nl/links.php
Uiteraard behouden wij ons alle rechten voor specifieke websites te weigeren of de dienst te stoppen. Gepost op 26 april, 2011 door Redactie DeGroesbeek met geen reacties »