[Update] Kindervakantiewerk zoekt opslagruimte

Voor de opslag van zijn materialen is het Kindervakantiewerk (KVW) Groesbeek op zoek naar opslagruimte. Aanleiding hiervoor is het bericht van de gemeente Groesbeek dat voor 1 maart 2012 de spullen uit de huidige opslagplaats in de basisschool Sionsheuvel weg moeten zijn.


Kinderen spelen het “electrospel” tijdens de KVW week

Het gaat om de opslag van spelmateriaal, verkleedspullen, stroomkabels, huishoudelijke spullen en dergelijke die KVW tijdens de kindervakantieweek gebruikt. Hiervoor is ongeveer 50 m2 meter nodig. Een tijdelijke oplossing is welkom, maar het mooiste zou zijn als KVW met zijn spullen ergens voor onbepaalde of langere tijd terecht kan, want daarmee is het probleem dan zo goed als opgelost.

Update 02-02-2012, 16:15 uur

KVW Groesbeek meldt op Twitter dat er nog steeds naar een opslagruimte wordt gezocht. Zij hebben nog slechts één maand de tijd om deze ruimte te vinden.

Meer informatie is te vinden op de website www.kvwgroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 13 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
hendrikje
Och mensen van kvw Wat zie ik jullie ruimte is weg door besluit van de gemeente en scholen . Jullie doen al zo veel goeds voor de kids in Groesbeek en zetten jullie zo op straat ??? Vind dat gemeente ruimte moet aanbieden want gaat om de jeugd en wie de jeugd heeft de toekomst toch Daarbij gemeente kan best zo lang en pand aanwijzen voor jullie (woning stekberg wat dacht u pand naast blokker of op de paap staat zat leeg ) Hoop van harte dat jullie wat vinden voor zeer lange tijd dat kvw door kan gaan met… Lees meer »
Paul

Ah, gaan we tegenwoordig zo met de mensen die zich ieder jaar hier voor inzetten om? Geef ze, als gemeente zijnde, een tijdelijk pand en zoek samen naar een oplossing. Dit is ook geen stijl.

Burger

Misschien wil Prick de kantine van het gemeentehuis beschikbaar stellen. Men heeft daar al de gehele dag pauze!

DAC of gm school

De jeugd heeft in groesbeek niet de toekomst. Groesbeek investeert liever in hangjeugd. Jongen en meisjes die dealen, zuipen, schreeuwen en rotzooi maken! Daar gaat een hoop geld en aandacht naar toe.

Binnenkort heeft de gemeente groesbeek weer wat “prachtige” plannetjes uitgevoerd en staat het vroegere DAC en gm school leeg. Misschien dat daar de spullen naar toe kunnen. De gemeente kennende komen ze met een prima oplossing! Net zoals de oplossingen voor het centrumplan en verkeers chaos!

joke

Vrees dat de nissenhutten waar vele carnavalswagens gebouwd worden ook wel verwijderd moeten worden.
De toekomstige bewoners zullen dan wel vinden dat hun woningen minder waard zullen zijn door het uitzicht op de nissenhutten……
En waar moeten de wagenbouwers dan naar toe ?

KVWCV
hendrikje, die panden die je opnoemt zijn sowieso maar tijdelijke oplossingen, daarnaast is de gemeente niet bevoegd te zeggen dat bijv. de voormalige Blokker ineens als opslag gebruikt mag worden. Wat niet weg neemt dat de gemeente misschien wel wat meer moeite mag doen voor een fatsoenlijke opslag(gemeentewerf?) of iets dergelijks. Zelf helaas weinig ruimte, maar dit zijn wel stichtingen die ik zou helpen als ik de mogelijkheid had. – Wat betreft de nissenhutten, als die weg gaan, zal de gehele carnaval ook verdwijnen. Misschien zijn oplossingen zoals een eventuele geluidswal(neemt aanzicht ook meteen weg). En een opknapbeurtje voor de… Lees meer »
Hans Peters

Onder in die Gymzaal bij Sionsheuvel zal toch ook nog wel plaats zijn. Lang geleden toen ik jong was, zat daar een hobby werkclub of zoiets.
Ik heb er tijdens de begrotingsdebatten om ruimte gevraagd en onze Martijn vertelde in onderhandeling te zijn. Zal er in het ballenhok van de Treffers plaats zijn, of bij de Mallemolen dat haar kinderopvang gaat verliezen? Allemaal vragen, allemaal alternatieven, ik hoop omdat de jeugd inderdaad de toekomst heeft, dat dit niet een geld kwestie gaat worden.

Johanna

Zou als ik KVW was een oproep plaatsen in het Groesbeeks weekblad.

Er zal vast toch wel ergens ruimte zijn?
Scholen of bedrijven?

Mark

Wie leest er het groesbeeks weekblad? Staat meer in over heumen dan over onze gemeente!

De gemeente zal geen moeite doen voor KVW. Ze besteden het geld liever aan eeuwenoude projecten, waar zelfs een wethouder mee dreigde op te stappen!

De jeugd heeft de toekomst. Behalve bij de gemeente Groesbeek.

henk

misschien het nissenhutten terrein?
Vast wel een clubje die plek heeft.

de buurman

In de mansberg tijdelijk gebouw voor huurprijs van 1 euro per jaar.

Prima oplossing voor weinig,grond ligt toch braak.

Ik lees nergens de reden dat KVW eruit moet. Die is nl. dat de school binnenkort zal worden gesloopt, omdat hier het voorzieningenhart zal worden gebouwd (overigens met heel veel aandacht voor de jeugd). Wellicht moet KVW eens aankloppen bij het dagactiviteitencentrum van Pluryn aan de Zevenheuvelenweg; daar krijgen binnenkort ook de oudste klassen van Sionsheuvel les. KVW in ieder geval succes met de zoektocht en keep up the good work!

D.S.

in en rond de kamelenschuur en voormalig huis(camper) van Bob en Harrie?

wpDiscuz