[OPROEP] Gezocht: 100.000 WC-rollen, 30.000 te gaan

Aankomend jaar bestaat basisschool Adelbrecht Windekind in Groesbeek 100 jaar en dat zal Groesbeek weten ook! Er wordt tijdens de feestweek een gooi gedaan naar een plaats in het grote Guinness Book of Records. Daarvoor zijn 100.000 WC-rollen nodig.

In april 2012 wordt er op de school een heuse feestweek georganiseerd. In deze week worden er dagelijks grote activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Tevens probeert men Groesbeek op de wereldkaart te zetten door een gooi te doen naar een plaats in het bekende Guiness Book of Records. Deze plaats moet bemachtigd worden door het record te verbreken met wc rollen leggen. Hiervoor is de school op zoek naar 100.000 ‘lege’ WC-rollen, geen keukenrollen.

Op dit moment is men al drukdoende met het rijgen van de rollen. Het verzoek aan iedereen is dan ook om de lege WC-rollen te verzamelen in plastic zakken. Deze zakken kunnen op school afgegeven worden aan de Cranenburgsestraat 112a te Groesbeek. De school ‘hoopt’ op uw medewerking hierin.

Voor vragen kunt u altijd bellen met de school op: 024-3971928

Update 04-04-2012

Op 20 april is er om 17:00 uur een knallend openingsfeest om het 100-jarige bestaan te vieren. De feestweek zelf is van 23 april t/m 27 april. In Het Klappertje van de basisschool (editie 27 maart) is te lezen dat er nog 30.000 WC-rollen ingezameld moeten worden. Dat houdt in dat er inmiddels al 70.000 rollen verzameld zijn! Bij supermarkten in Groesbeek staat een container waar men lege rollen in kan gooien. Ook kunnen deze bij de school zelf ingeleverd worden.Tags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 april, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 18 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
anoniempje

Poepen voor het Guiness Book of Records …
Het moet niet gekker worden!

Tommy

Schijten voor volk en vaderland! Ik kan jullie verzekeren dat er in ieder geval 1 rol is na vanavond. Nog 99.999 te gaan :D.

Tinus Tulp

Op Adelbrecht Windekind zit genoeg kouwe kak, die hebben onze wc rollen toch niet nodig?

Laurens

Beste,

Mischien slim om dan bij supermarkten inzamelbakken te plaatsen voor lege rollen.

Of de ouders van kinderen aan familie laten vragen deze te verzemelen

je heb er nog niet zomaar 100.000 stuks

Je kunt ook eens de fabrikanten van wc parpier benaderen
kan ook een pubiliciteits stunt voor hen worden.

Laurens

http://hanspetersgroesbeek.blogspot.com/

Volgens mij is ergens in april ook 1 april. Misschien een vroege grap, in het verleden wilden ze die rolletjes ivm de hygiene niet meer. Maar goed is het geen 1 april grap vind ik dat Laurens een goed idee heeft. Duimpje d’r bij Laurens.

Boemboem

ach als de treffertjes weer een paar keer verliezen zal de trainer er wel weer uit moeten en hebben ze weer witte doekjes nodig gebruik dan gewoon schijt papier 🙂 lege rolletjes inleveren bij de school 🙂

ikke

Leuk initiatief , teminste een persoon die Groesbeek nog positief op de kaart willen zetten , Hopelijk lukt het , mijn rollen heb je erbij

Dhr P.Brandsma

Ik kan het reeds niet bevatten dat Tinus Tulp (als dit überhaupt tot de keuzemogelijkheden behoort) nog niet verbannen is van deze site.
Een schande zijn reacties!

Ik (en naar mijn mening vele andere bezoekers van http://www.degroesbeek.nl) gun(nen) het Adelbrecht Windekind natuurlijk wel om een serieuze gooi te doen naar het befaamde Guinness Book of Records.

tinus

Beste P.Brandsma
Dat de opmerking “kouwe kak” bij u de gevoelige snaar raakt is uw probleem. Ik dacht zelf dat het wel grappig was.Van mij mogen ze wel 200.000 rollen verzamelen, waar ik ze ook nog veel succes mee wens.Mijn slot opmerking “wees niet zo snel op je pik getrapt” zal volgens u wel helemaal niet kunnen. Dag meneer Brandsma, een gelukkig nieuwjaar en lach eens wat vaker.
gegroet Tinus.

wiel

tinus vind je reacties ook superwaardeloos dus rot toch een eind op man.neem boemboem ook mee wat een zeikerd

Tinus Tulp

He Wiel, ga jij effe lekker een theekransje beginnen
met die Brandsma.

Meisje

Tinus doe is even lekker normaal dommens wat je er bent.;)
En neem idd die boemboem van ej maa lekker mee 😉

Zoals ik dan zeg Daaaaaag tinus:)

Tinus Tulp

Daaaaaag meisje

heikant

tinus je bent echt een heel zielig figuur.

Dirk

Valt reuze mee hoor heikant.

Dirk

Echt?

groesbeker

tinus laat ze maar lullen .de beste zijn de bullen

want wat zegt wim den bul, tinus tulp is toch ene grote ………………

wpDiscuz