Jeans 21 – Grown up in Cardo theater

Voor de liefhebber van musical en show is het elk jaar weer een feest; de nieuwe voorstelling van Jeans!

Dit jaar is het een hele bijzondere voorstelling, want Jeans is toe aan de 21ste editie. De voorstelling is op 10 januari 2012 in het Cardo Theater in Groesbeek en begint om 20:30 uur.

Aangezien 21 een bijzondere verjaardag is, hebben de creatives dit jaar de trouwe fans gevraagd naar hun favoriete nummers. Hun suggesties zijn in het bekende concept, hits van toen en nu, verweven! Grown Up is de 21ste, nieuwe voorstelling van de langstlopende, meest succesvolle theaterproductie in Nederland. Jeans is een voorstelling die al jaren een schare trouwe fans heeft; jong en oud die steeds genieten van een ongecompliceerde avond muzikaal topentertainment!

Jeans biedt al 21 edities lang deze kwaliteit. Een enorme schare aan jong talent vond én vindt hun weg naar bekendheid via het podium van Jeans. Mooie voorbeelden zijn onder andere Tony Neef, Brigitte Nijman, Bastiaan Ragas en recentelijk John Vooijs. Met een nieuwe cast en band levert Jeans ook dit jaar weer het avondvullend topentertainment waar Jeans jaren om bekend staat, een avond voor en door het publiek!

De zaal is open vanaf 20:00 uur en kaarten kosten € 15,-. Deze zijn online verkrijgbaar via www.cardotheater.nl In Groesbeek zijn de kaarten te koop bij de Primera en bij Werkenrode (GEEN PIN bij laatstgenoemde).

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 januari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Jeans 21 – Grown up in Cardo theater

Reageren is niet toegestaan.