Geslaagde nieuwjaarsreceptie bij Germania

Traditioneel vond er op 1 januari bij Germania de Nieuwjaarsreceptie plaats. Tijdens deze receptie werden die leden gehuldigd die 25, 40, 50 of 60 jaar lid waren van de club van de Stekkenberg en in de bloemetjes gezet.


De jubilarissen van 2012. Klik op het plaatje voor een groter formaat. Foto en rechten: Germania.

In zijn Nieuwjaarstoespraak keek voorzitter Willie Verbeet nog even terug naar het voorbije jaar 2011. “Een jaar dat in het teken stond van het 75 jarig jubileum dat op een fantastische wijze werd gevierd en vele hoogtepunten kende”. Vooruitkijkend op 2012 gaf hij aan dat net zoals in de gehele maatschappij ook 2012 in het teken zal staan van economisch mindere tijden. Als bij overheden en het bedrijfsleven tal van maatregelen zullen plaats vinden zal dit uiteindelijk zijn weerslag hebben op de sportverenigingen. “Dus ook bij sportverenigingen zal de broekriem aangetrokken meten worden”, besloot Verbeet.

Hierna ging de voorzitter over tot het huldigen van de jubilarissen. Als eerste kwamen de ‘jonkies’ aan bod, vijfentwintig jaar lid waren Matje Nillessen, Leon Rutten, Reno Nillessen, Jan Eijkhout en Hennie Janssen. Veertig jaar lid waren John Kamps, Gonald Willems en Rene Hendriks terwijl Willie Thijssen het speldje met een kroontje in ontvangst mocht nemen voor zijn vijftig jaar lidmaatschap.

Hierna waren de zestigjarige jubilarissen aan de beurt. Zowel Theo Liebers als Frans Visser mochten de speciale gouden speld in ontvangst nemen voor zestig jaar trouwe dienst aan Germania. Voorzitter Verbeet had voor een ieder een kort woordje over en overhandigde behalve de mooie Germania speld ook een bos bloemen.

Voor de receptie werd er ook nog gevoetbald. Voor het eerst werd de Nieuwjaars wedstrijd op het kunstgras afgewerkt. Ditmaal ging de strijd tussen een team van bestuur, technische staf en genomineerden voor het beste elftal ooit en een combinatie tussen de alte herren en veteranen. Uiteindelijk wist de combinatie van de ‘oudjes’ met 2-4 te winnen van het team bestuur.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten


Na afloop was er in het clubhuis het een gezellig samenzijn en werden vele herinneringen nog eens opgehaald.Tags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 januari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Geslaagde nieuwjaarsreceptie bij Germania

Reageren is niet toegestaan.