Voorverkoop Schlagerfestival 2012

Zaterdag 28 januari 2012 zal in Sporthal Heuvelland voor de 25ste keer het Groesbeekse Schlagerfestival plaatsvinden. De voorverkoop van de toegangskaarten voor dit evenement zal plaatsvinden op zaterdag 7 januari.

Vanaf 13.00 uur kun je hiervoor terecht bij sporthal Heuvelland aan de Ambachtsweg. Zoals gebruikelijk geldt dat maximaal 4 kaarten à €10,- per persoon gekocht kunnen worden.

Kaarten worden alleen verkocht aan personen van 16 jaar en ouder, legitimatie is hiervoor verplicht. Deze leeftijdsgrens geldt zowel bij de kaartverkoop als bij de entree op de avond zelf.

De schlagers zijn te vinden én te downloaden op www.Gruusbek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 januari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Klopt het dat er dit jaar geen jeugdschlager festival is??? Die geruchten zijn er nl.

nelis

Dat klopt wegens te weinig aanmeldingen

Dat is lekker dan , over paar jaar verdwijnt het “echte” schlager ook!! 🙁

hendrikje
Eindelijk het is weer bijna zo ver Schlager festival 2012 Alle deelnemers top dat jullie mee doen jullie zijn allemaal winnaar Nu lees ik van Jan en Nelis dat jeugd schlager festival niet door gaat ??? Als zo is vind ik dat pers jammer voor Groesbeek en Carnaval zelf (wie de jeugd heeft de toekomst) De organisatie kan daar niks aan doen geen aanmeldingen genoeg gaat verhaal over toch . Maar de heren die het zouden regel zouden die en steek hebben laten vallen ? En niks hebben gedaan dat vind ik dan pers zeer triest want wie moet regel… Lees meer »
Mark

Hendrikje. Jouw spelling klopt niet helemaal. Misschien eerst even nalezen voortaan!

Want wie moet regel…LOL XD

Er schijnen slechts 2 groepen aangemeld te hebben voor het jeugdgedeelte.Heel erg jammer!Maar ik moet ook zeggen dat ze er hier(breedeweg)heel geen aandacht van de jeugd voor gevraagd hebben want je word pas actief als je ergens iets over leest of hoort!Deze 2 groepen hebben wel de moeite genomen om een liedje te maken en een hoop dingen daar omheen en nu worden ze gewoon even een jaar in de wacht gezet!

harry

het zal wel niet genoeg opbrengen

Kunnen de bassischolen niet gewoon dit opnemen in hun lessenpakket, iedere school levert 2 groepjes die dan hun performance geven.
Leuke lessen voor de kids , en het kinderschlager is weer terug.

miene de kuut

got tog me owe carnaval streeerig volk

wpDiscuz