Dropping Germania in teken van “kermis”

De jaarlijks terugkerende dropping van Germania is zaterdagavond 7 januari weer een geweldige happening geworden.

Vanaf ongeveer 17:00 uur werden de eerste groepen “gedropt”. Deze aflevering stond in het teken van de “kermis”. Alle opdrachten en spellen hadden dan ook met dit aloude evenement te maken.

Door de bussen van de Linde werden alle 26 groepen met circa 290 deelnemers naar het voormalige kermisterrein gebracht. Daar aangekomen ontmoeten ze bij het kerkje de “mysterieuze Germaan”. Verderop op het kermisterrein wachtte de eerste echte beproeving, namelijk ‘De Kop van Jut’. Hierna vervolgde de route via het Binnenveld naar het bos. In de circa drie uur durende tocht moesten er verschillende opdrachten uitgevoerd worden. Zo moest men proberen om zo lang mogelijk op een draaiende kameel te blijven zitten, kwam men een heuse ballenbak en grijpkranen tegen. Op het ‘bruggetje’ kwamen de echte vissers aan bod. Vanaf de brug moest men met een hengel, waar een magneet aan bevestigd was, zoveel mogelijk vissen vanaf de spoorlijn naar boven hengelen. Even later moest men op het spoor zo snel mogelijk de ‘botsauto’s’ vooruit duwen. Het voetbal kwam ook nog aan bod. Met een bal moest men grote ijzeren tonnen proberen om te schieten. Tenslotte kwam men op het einde nog een schiettent tegen.

Ondanks de modderige omstandigheden waren de deelnemers wederom aangenaam verrast door de geweldige dropping en kan met recht gezegd worden dat de organisatie weer met vlag en wimpel is geslaagd om ook deze dropping tot een mooi succes te maken.

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 januari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 23 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Heb ook dit jaar weer van de partij mogen zijn en idd wederom een hoop lol gehad. Complimenten aan de organisatie, knap hoe ze het elk jaar weer voor elkaar krijgen om dit op poten te zetten. Verrassend altijd de uit te voeren opdrachten en het oog voor detail in alles wat er voorbij komt in deze dropping. Nogmaals de complimenten en volgend jaar zijn we er weer bij.

Jannie

Ik hoorde dat t een knallend einde had.

Is dat weleens anders dan?

l.v.o

@Jannie, wat bedoel je met een knallend eind ?

Groep 100

De schiettent. Is knallend.

l.v.o

Oke Groep 100, maar wel vreemd die duimpjes omlaag bij Jannie. Is nogal een dropping geweest zeg met 275 personen, wel leuk zeg ! http://www.germaniagroesbeek.nl/nieuws.php?id=1958

pedro

IEDER JAAR IS
er al ruzie geweest.
nu ging het over roken.
de ene mocht wel binnen roken
en de andere weer niet.
ze hadden een lijn moeten trekken
allemaal ROKEN
of niemand.

piet

daar heb je helemaal gelijk in pedro.
al altijd zijn ze daar zo onredelijk geweest.

groesbeker

bij achilles en treffers kan er niks gebeuren want daar loopt niemand mee

mark

@Groesbeker,

beste groesbeker, achilles’29 heeft al jaren geen dropping meer, dus ik snap jouw rare provocerende reactie niet!

Bjorn Ceelen

Beste groesbeker inderdaad bij Achilles en treffers kan niets gebeuren. Wij lopen al jaren mee met een clubje van de heikant en de dropping van Germania bevalt goed. Germania bedankt

miene kuit

germania is een grote kliek

Triest voor woorden

Weetje wat een kliek is? Al die achterbakse mensen die achter iemand zijn rug om, verhalen naar buiten brengen die groter zijn dan werkelijkheid! SENSATIE MENSEN in een sensatiedorp. Daar hoort 7 van de 10 mensen die reageren op deze website ook bij. Want die hebben tijd teveel en leven zich dus hier maar uit. Tot slot: Ga iets nuttigs doen in plaats van afzeiken en negatief berichten.

Gr.

cindy

je zit er zelf vaak genoeg op dus ga mooi oordelen over jezelf.

Triest voor woorden

Inderdaad maar mij zul je geen negatieve of afzeikende berichten zien plaatsen!!

shon

volgens mij bepaald zij of hij dat zelf

willeke

germania is al altijd een klk geweest dat is een grote kwaak zooi en mensen de grond in boren dat lunne ze
achilles en treffers hoor je nooit niks van

Tim.

Willeke E.A, lekker makkelijk he om op deze anonieme wijze kwaad spreken over een club, en je eigen club hoog in het vaandel houden, stelletje achterbakse figuren, en dat praat dan slecht over germania ! die zijn in ieder geval recht voor de raap !!!

voetballer

willeke Ik weet niet waar jij vandaan komt .Maar volgens mij niet uit groesbeek.Die clubs waar jij nooit niks van hoort. Die kwaken anders goed over elkaar.En boren elkaar wekelijks de grond in.Als je de reacties leest na de wedstrijden van die clubs.Dus houd je mond dicht als het over kwaken en elkaar de grond in boren gaat.Dat lunne ze en klk wat moet dat trouwens betekenen.

realist

“Gelukkig nieuwjaar!” is ook weer voorbij. Kun je elkaar weer het hele jaar afzeiken……

wpDiscuz