Tentoonstelling “Bijzondere werknemers”

Op maandag 23 januari om 17.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Bijzondere werknemers, verhalen uit de sociale werkvoorziening’ in het gemeentehuis van Groesbeek geopend. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Er is vanaf 16.30 uur ontvangst met een drankje en een hapje. Het officiële programma begint om 17.00 uur, daarna is er vanaf 17.30 uur gelegenheid om de expositie te bekijken.

Persoonlijke verhalen

De rondreizende tentoonstelling is een initiatief van de FNV. ‘Bijzondere werknemers’ toont de persoonlijke verhalen van 21 werknemers in de sociale werkvoorziening. Het gaat om mensen die vanwege een aangeboren handicap, door een ziekte of een ongeluk in de sociale werkvoorziening werken. Zij doen aangepast werk in bijvoorbeeld de groenvoorziening, catering, schoonmaak of houtbewerking. De verhalen tonen hoe belangrijk het is voor mensen met een beperking om werk te hebben en te houden.

Als u bij de opening op maandag 23 januari aanwezig wilt zijn, wilt u zich dan vóór 20 januari aanmelden. Dat kan telefonisch bij mevrouw Camilla Baeten van de gemeente Groesbeek, tel. (024) – 39 96 203. Een mailbericht sturen kan ook: [email protected]

De tentoonstelling is na de opening nog door iedereen te bezichtigen tot en met 3 februari tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Voor vragen over de opening kunt u contact opnemen met mevrouw Anneke Kolmans van de gemeente Groesbeek. Haar telefoonnummer is (024) -39 96 226 en het emailadres is [email protected]Tags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 januari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Tentoonstelling “Bijzondere werknemers”

Reageren is niet toegestaan.