Jan Janssen Prins Carnaval in Berg en Dal

Tijdens het prinsenbal afgelopen zaterdag 7 januari in Kerstendal is de 49-jarige ras Berg en Daller Jan Janssen uitgeroepen tot Prins Carnaval 2012 van de Berg en Dalse carnavalsvereniging De Berggeiten.


Prins Carnaval 2012 en zijn hofdames. Klik op het plaatje voor een groter formaat!

Prins Jan de 2e (de Groesbeker Jan Beers) nam afscheid en maakte plaats voor de nieuwe Prins: Prins Jan III “de Geiterijer”. De hofdames zijn Elise Janssen, Vera Thijssen, en Vivien Bor. Janssen, in het dagelijks leven adjudant bij de Koninklijke Marechaussee, is getrouwd met Elise Bakker, die haar roots in Ooij heeft.

De avond stond ook in het teken van het overdragen van het welbekende stokje, in dit geval de microfoon. Na ruim 24 jaar heeft Ton Loeffen namelijk de overstap gemaakt van President naar Voorzitter der Berggeiten. Zijn opvolger is Jaap Jansen, die in 2009 nog werd uitgeroepen tot Prins Carnaval van de Berg en Dalse vereniging. Op hun website bedanken de Berggeiten Loeffen nogmaals voor zijn inzet als President.

Op zaterdag 21 januari zal de Prinsenreceptie plaatsvinden in Kerstendal, Kerstendalseweg 17 te Berg en Dal. Het officiƫle gedeelte is van 19:00 uur tot 22:00 uur. Daarna is er gelegenheid om met Prins Jan de 3e kennis te maken.

Voor meer informatie: www.berggeiten.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 januari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Tinus Tulp

Jan van harte gefeliciteerd, ik wens jullie allen een geweldige carnaval.
gegroet Tinus.

p.s. aan de dames zal het niet liggen.

de kuier

Hoezo Tinus?

sniper

ziet er beter uit dan onze Wim met zijn gevolg!

Paul

Haha klopt ja :).

Janje de stofwolk

Inderdaad sniper…Wim en zien gevolg is nie ju van het!!!
Mar dor tege zal Wimke une moiere wage hebbe dan de die geite. Want da ding is allang uut de mode. Mar die vrollie muge dur weze
Vroemmmm Vroemmmm

wpDiscuz