Aantal inwoners Groesbeek stijgt met 20 personen

Het aantal inwoners in de gemeente Groesbeek is licht gestegen. Per 1 januari 2012 telde de gemeente Groesbeek 18.891 inwoners, slechts 20 meer dan vorig jaar.

Op 1 januari 2009 telde de gemeente Groesbeek nog 18.984 inwoners. Op 1 januari 2010 daalde dit aantal naar 18.929 (-0.29%) en vorig jaar daalde het nogmaals, naar 18.871 (-0.30% tov 2010). De daling van het inwonersaantal in voorgaande jaren was vreemd aangezien er in de gemeente Groesbeek veel nieuwbouwprojecten gerealiseerd worden. De gemeente veronderstelde zelf ook dat het inwonersaantal daardoor juist op zou lopen.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 januari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
miekske

met al die nutteloze plannen van de gemeente wil niemand hier nog wonen.
ze willen ergens wonen waar aan de burgers gevraagd wordt mee te denken en eventueel beslissen en niet zomaar achter de burgers om iets bepalen en realiseren van onze centen.
ze vinden het vreemd!!!!!!
kijk eerst eens wat jullie bereikt hebben met onnodig onze centen over de balk te gooien.
in 2 woorden:niet veel.

miep

Vond het al drukker worden!

Nuchtere klant

Jongeren worden het dorp uitgejaagd, vanwege de hoge woningprijzen, huren dan heb je een wachttijd van een jaar of 12 en kopen is onbetaalbaar. Omdat ouderen de goedkopere huizen wegkopen en hun veel duurdere oude huis voor in de markt zetten. Deze gemeent heeft GEEN beleid voor starters, tenzij ze het doel hebben om starters weg te jagen!!

wpDiscuz