Carnavalsavond en bekendmaking ‘Grutste Germaan’

Zaterdag 4 februari as. is het weer zover, de carnavalsavond bij Germania. Een fantastische carnavalsavond met de bekendmaking van de Grutste Germaan.

Deze titel krijgt hij of zij die zich in het afgelopen jaar, of jaren, op een meer dan verdienstelijke wijze heeft ingezet voor Germania. Frank Koppes was in 2011 de Grutste Germaan. Volgens velen de mooiste avond van het jaar. Er is live muziek aanwezig en ook diverse schlagergroepen zullen hun nieuwste carnavalsschlagers ten gehore brengen. Ook de Feestneus, met in hun midden Prins Feestneus Henk d’n 5de, zullen deze avond aanwezig zijn.

Een van de weinige carnavalsavonden waar nog echte “verkleejden” aanwezig zijn. Zoals gebruikelijk zullen zij op een ludieke wijze een gebeurtenis uitbeelden die heeft plaats gevonden in het afgelopen jaar. Met name gebeurtenissen bij Germania, met bestuursleden en/of leden worden dan op de korrel genomen.

Voor de mooiste “verkleejden” zijn wederom mooie prijzen beschikbaar. De muziek is in handen van ‘The Moonlights’, de aanvang is om 20.30 uur, clubhuis is vanaf 19.30 uur open, entree is gratis.Tags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 januari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
pedro

Ik denk dat Egbet de grootste
germaan word

wpDiscuz