[Foto’s] Schaatsen op de Horst

“Voor schaatsen moet je zijn op de Horst, voor koek en sopie, misschien ook voor worst.”, stuurde Piet Spanjers ons toe. Het is namelijk mogelijk om te schaatsen op de Horst!


Foto: Boven- en onderstaande foto’s met dank aan Piet Spanjers

De schaatsbaan is iedere dag open van 9 tot 21 uur. Als het winterweer aanblijft is er ook disco schaatsen, a.s. maandag en woensdag van 18 uur tot 21 uur.Tags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 19 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
hendrikje

Erik Cindy hopmans
Mooi gedaan voor de kids in Groesbeek super
Gemeente leer het eens en keer Sjaak u fiets er vaak langs waarom geen baan op marktplein ????
En maar mekkeren op de kids in dorp gemeente ga zo door slaap zakken

blaag

zo zie je waar een kleine kern goed in is.
vrijwilligers bedankt kunnen de kids lekker schaatsen top.

Zeg Hendrikje, kom jij eens uit je luie stoel en neem zelf eens een initiatief i.p.v. steeds maar weer naar de gemeente (lees: overheid) te kijken. Nederland is groot geworden door particulier initiatief, zeker niet door overheidsbemoeienis. Enne.. stop eens met dat asociale gescheld, man!

Erg leuk hoor!!!

groesbeker

Ik heb gehoord dat de gemeente een schaatstaks wil invoeren!?

Hans Peters

Een goed initiatief dat zou op meer plaatsen in Groesbeek moeten gebeuren.
De Kuup bij Germania zou zo’n locatie kunnen zijn mits je er iets omheen plaatst dat het water niet weg loopt.
Bovendien is het een stuk veiliger en niet zo diep dan het ijs op/van een plas

hendrikje
Hallo Max Graag zou ik even antwoord geven op jou schrijven Je heb mooi goed kerel als in Groesbeek draai op particulier initiatief (daar is Groesbeek groot mee geworden ) Kijk ik als inwoner van Groesbeek zou ook best eens iets spontaan zien gebeuren van de Gemeente zijn kant uit. (heb ji al eens iets gezien daar van nee dus) Over asociale gescheld weet niet hoe je leest Max ? Maar volgens mijn zit je ook op zoon mooi warme stoel in dat grote huis . Want kijk Cindy en Erik petje af voor hun gewoon weg super. Probeer maar… Lees meer »

Nogmaals Max, wanneer je zo veel commentaar hebt (wat schrijf jij veel, kerel), laat dan ook eens je handen wapperen. Dan heb je recht van spreken. Je blijft naar anderen wijzen, daar krijg je stijve vingers van…

Tinus Tulp

Beste Max, onze handen wapperen al genoeg om alle belastingen, zorgpremie, verzekeringen enz. enz.te betalen.
In veel dorpen zorgt de gemeente voor een mooie ijsbaan. Het zou onze ambtenaren sieren als ze hier eens een beetje energie in stopten. Vroeger was er altijd een geweldige ijsbaan bij de speeltuin in de Hoflaan. Heel goed om de jeugd bezig te houden, en sociale contacten te versterken.
Dus Max hendrikje heeft hier wel een punt.
gegroet Tinus

Realist1

Hendrikje
Is op dat marktplein niet ieder dinsdag de weekmarkt? Dat zou tot veel valpartijen en botbreuken kunnen leiden. Daarbij is het ook parkeerplaats voor winkelende burgers. Met de auto de schaatsbaan op, als dat maar goed gaat.

Piet

Mensen geniet toch eens van de mooie tijd die de kinderen
nu even hebben op de schaatsbaan,
daar is dit bericht eigenlijk voor bedoeld.

Men praat al bijna niet meer over de crisis,
alleen maar over het weer toch.

@ Tinus
Wat betreft de Hoflaan meen ik me te kunnen herinneren dat er destijds wel degelijk particulier initiatief (van burgers) aan de wieg stond. Op vraag van deze burgers, die hier een ijsbaan wilden is de gemeente er destijds op ingesprongen door te helpen (correct me if i’m wrong).

Waarom dus zeuren op deze site zonder de ambtenarij te contacten (of is dat al gebeurd?). Mochten ze dan weigeren heb je reden tot klagen. Ook hier zal het particulier initiatief dus leidend moeten zijn, we zitten tenslotte (nog?) niet in een socialistische heilstaat.

ikke

het is toch geweldig dat dit mogelijk is!
alle vrijwilligers bedankt voor jullie ijsbaan
elke avond/nacht in de weer om een goede ijsbaan te maken voor de jeugd!
helemaal top!!

Janje de stofwolk

Tjonguh tjonguh, woar get ut tog over. Net wa Piet zet. Ut get er over da de jeugd veul vertier het. Ik zelf stoi ok al wa ovunde op da ies um er wa van te make. Now ik kan zegge ok namens mien collega iesmesters da wej me alle plezier iedere oavond tot loat ien de oavond of ien de merge vur onze jeugd oan ut werk zien, Ging da ma overal zo in plets loape knauije over de geminte…
Vroemmmm Vroemmm

Janje de stofwolk

Minse minse komt da zien, vanaovond op de Hooorst een geweldige disco aovond op ut ies. Zoals ik ut net bekeke heb zal dit megafestijn een geweldig suc6 worre. Dor stet un instalatie die hos heel Gruusbek ien ut licht kan zette. Dit is natuurlijk mogelijk gemakt dur Eric en Cindy me medewerking van alle iesmesters en onze eige bas wegh, die is nie weg mar die is op ut ies….k……t da ik dor nie bej kan zien…mot werke…noa miene dienst kom ik tog efkes kieke…veul plezier allemol
Vroemmmmm Vroemmmm

Vanavond disco schaatsen 18.00 – 21.00 uur met Basje Wegh

miepske

discoschaatsen is FUN!
hoe lang duurt het voordat het schaatsen is afgelopen??

miepske

discoschaatsen is FUN!
hoelang duurt het nog voordat het schaatsen is afgelopen??

Janje de stofwolk

Joa Miepske, da is moeiluk te zegge, da lit natuurlijk aon ut wer. Zoals ut ur now uutziet zal het tot zondag kunne.
Wej as iesmesters doen ur alles oan um ut ies zo moi en dik te halde da we zondag ok nog une moie dag hebbe. Ik zal zegge veul plezier nog op ons bunje. Vanovund noa ut werk zie ik dur wer. Dus collega iesmesters begin mar vast ik kom eroan stuufffe straks
Vroemmmmm Vroemmmm

wpDiscuz