Theo Jacobs ‘Grutste Germaan’ 2012

Tijdens de carnavalsavond van Germania is Theo Jacobs, beter bekend als ‘Theetje van Hanne’ uitgeroepen tot ‘Grutste Germaan’.


Theo Jacobs. De Grutste Germaan van 2012.

Door het luid applaus dat uit het volle clubhuis klonk kon worden opgemaakt dat het een meer dan terechte keuze was.

Theo Jacobs is al 42 jaar lid van de club van ‘Noord’. Een lid bij wie echt het rood/groene bloed door zijn lichaam stroomt. In die 42 jaar heeft hij zich op een meer dan verdienstelijke wijze ingezet.

Als voetballertje meldde hij zich als zesjarige aan en bleef dit zijn hele carrière doen. Hij wist het uiteindelijk tot het derde elftal te schoppen. Blessures noopte hem om vroegtijdig te stoppen.

Toch bleef hij altijd betrokken. Zo is Theo leider en grensrechter bij het derde geweest, jaarlijks betrokken als leider bij het jeugdkamp en is hij al 16 jaar jeugdleider. Ook is hij jaarlijks te gast als (hulp) Zwarte Piet bij het Sinterklaasfeest. Ook de commissie van het oud papier ophalen kan altijd een beroep op hem doen. De laatst zes jaar staat hij niet alleen figuurlijk langs de lijn. Al zes jaar is hij assistent scheidsrechter bij het eerste elftal.

De 48-jarige Stekkenberger was uiteraard bijzonder trots op deze mooie onderscheiding.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat.:)

stekkenberger

Theetje proficiat terechte keuze hebben ze gemaakt.

Henny

Heej “AECHTE KUUKSE”,

Proficiat met je benoeming als Grutste Germaan!!!

chantal jacobs

Ome the
van harte gefeliciteerd,met de titel Grutste Germaan.Je hebt het verdiend. Liefs Chan

pierre

hee thee maot

proficiat met het behaolen van de titel de grutste germaan
teraachte keus
we zien mekaor

assistent pierre

Harry

E zei: Proficiat (wat is het nut van deze posting?)
Stekkenberger zei: Theetje proficiat terechte keuze hebben ze gemaakt. Reactie van E: wat moet ik hiermee? Stekkenberger: licht toe waarom Theetje terecht de ‘Grutste Germaan 2012 is. M.a.w. woorden: prima, mooi, schitterend, bagger, indrukwekkend, eens, niet mee eens, proficiat en nog meer van deze in de lucht gegooide woordjes kun je onder élk bericht plaatsen van artikels op De Groesbeek. Als men persoonlijk iemand wil feliciteren, waarom geen sms’je, e-mail, of telefoontje???

wpDiscuz