[Foto-impressie] Groesbeek in de winter (33 foto’s)

Tijdens de sneeuwval in 2010 plaatsen wij 200 mooie foto’s uit de regio in een mooie ingesneeuwde samenstelling.


Foto en rechten: Frans Aleven

Na onze oproep stuurden onze bezoekers massaal hun foto’s in. Ook dit jaar ontvingen wij al enkele foto’s van onze regio in de sneeuw of in andere winterse sferen.

Graag willen wij u vragen om mooie winterfoto’s uit de gemeente Groesbeek en de regio van dit jaar in te sturen naar [email protected] zodat wij deze kunnen plaatsen.

N.B: Doorgaans plaatsen wij uit respect voor de fotograaf zijn of haar naam op deze website, onder de foto’s. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dat in uw mail aangeven. Wij zullen dan niet tot publicatie van uw naam over gaan!

Laatste update: 06-02-2012, 22:25 uur


Met dank aan Frans Aleven, Piet Spanjers, Miranda Vleugels, Lotte Sillessen en Hubert Voogd!

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 17 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Mooie fotos!!!

Harry

Mooie foto’s vind ik iets te simpel, waarom zijn het mooie foto’s? Door de compositie, de kleur het licht? Graag een toelichting!

miep

@harry:zeker een loi cursus gedaan?
Wat een gezemel…mooi is mooi en verder geen gezever!

Harry

Inderdaad … mooi is mooi! Maar om simpel zonder gezever uit te leggen waarom iets mooi is, dat lijkt voor vele een hele klus!

mark

Harry zielig mannetje…..waarom een toelichting? Ben jij de opper fuhrer ofzo?

Harry
Mark: als men foto’s plaatst, dan vraagt men ook om een reactie. En van … ik vind ze allemaal mooi, dat vind ik dus duidelijk niet! En de opmerking … mooi is mooi en verder geen gezever, is helemaal het einde. Ik mag zelf toch wel beslissen wat ik mooi en wat ik niet mooi vind? De opmerking van ‘mooi is mooi en verder geen gezever’ klinkt hetzelfde ‘als IK dat zeg dan IS dat zo’. Ga daar maar mee in discussie, op een vrij normalige reactie krijg je zielige en zever reacties. Iedereen mag toch zijn eigen mening geven,… Lees meer »
Theo.

Harry, E geeft een mening. Jij vind de mening niet goed. Daarbij de uitspraak: Als men een foto plaats,verlangt men een reactie. Is dat zo? Omdat jij dat zegt?

Mooie foto’s :D!

Harry
Beste Theo: Ik heb niet gezegt dat die mening niet goed is, maar te simpel. Ik zou het juist leuk vinden als mensen zouden vertellen waarom het mooie foto’s zijn, ja … er ligt sneeuw dat zie ik ook! Ik zie het zo: als Reggefiber in samenwerking met KPN en Vodafone een glasvezelnetwerk in Groesbeek aan wil leggen … Prima! Maar de consument wordt er niet beter van alleen de eerder genoemde drie. Daar heb op ik dit artikel duidelijk mijn mening over gegeven, maar niet met bagger, prima of shit! Als mijn mening bagger zou zijn, dan licht ik… Lees meer »

@Harry: Ik vind de foto’s gewoon mooi, ok? Ik hoef toch geen boek te schrijven waarom ik dat vind.

Paul
Mijn hemel, je kunt toch niet van iedereen verwachten dat ze in vakjargon gaan uitleggen waarom ze iets vinden? Als E (en anderen) die foto’s mooi vinden, is dat waarschijnlijk in dit geval vanwege het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Daar hebben ze geen 937 woorden voor nodig. Kleur, compositie, licht en weet ik het allemaal wat let 90% van de Groesbekers en de bezoekers echt niet op (in ieder geval niet bewust). Daar hebben ze andere fora voor, waar men lekker technisch kan lopen babbelen over foto’s. Van de reacties op de nieuwsberichten hier hoef je… Lees meer »
Harry

E: Sorry … eigenlijk vind ik ze ook geweldig! Einde zinloze discussie!!!

stom

Jeetje wat een discussie over een paar mooie fotos 🙂

Harry
Paul: Ten eerste wil ik niemand mijn wil opleggen, waarom eigenlijk? Over een aantal weken barst het carnavalsgeweld los, ik heb zelf 20 jaar héél intensief meegedaan met de optocht (altijd een grote praalwagens). Als iemand tegen mij zou zeggen met de komende optocht die zeker prachtig zal zijn, ik vond ze allemaal mooi! Dan ga ik in discussie, nee … ze waren absoluut niet allemaal geweldig! Er waren geweldige wagens en iedeeën bij, er waren goede een aantal mindere en een aantal van het het bagger gehalte. Dus als er over een aantal weken na de foto’s van de… Lees meer »
Harry

Stom zei: Ten eerste: zijn het geen mooie foto’s, ten tweede: op een forum moet je jouw kritiek kunnen onderbouwen, en niet alleen een paar woordjes in de lucht gooien!

Harry

Beste STOM: In Groesbeek zijn enkele honderden amateurfotografen, elke Groesbeekse amateurfotograaf maakt 100 van deze foto’s op zijn vrije middag. Slecht wil ik niet zeggen, maar goed/apart wil ik ook niet zeggen! En dat kan ik onderbouwen, niet met ‘mooie foto’s’ of weet ik wat. Dát is me nog steeds iets te simpel, en discussies ga ik niet uit de weg! Wordt absoluut vervolgt, maar vanavond niet meer!

Harry

Ik dacht eerst dat dit een serieus forum was/zou zijn. Maar als je dan reacties krijgt van: Mooi is mooi, en verder geen gezever. Of: ben jij de opper furer (inclusief spelfouten). Niemand en werkelijk niemand is bij machte om een normale onderbouwde reactie te geven. Behoorlijk triest, is dit het nieveau van de gemiddelde Groesbeker? Ik mag het niet hopen, en verder dan een toelichting/reactie van twee woorden of hooguit één zin komt men niet.

Joost.

Je hebt gelijk Harry, voor een leek zijn het prachtige witte plaatjes ! Maar als je kritisch kijkt naar de foto,s dan maak je er honderd in een uur van en nog betere ook, en dat mag ook zeker gezegd worden je eigen mening ! En kritiek hebben, schelden, duimpje naar onder, en over schrijffouten zeiken zijn ze hier goed in, zonder dat ze een zinvolle tegenreactie aangaan want dat durven ze niet of dat wordt te moeilijk voor ze. Dus neem het hier maar met een korreltje zout Harry.

wpDiscuz