Cafetaria Rikken weer in de prijzen

In de categorie Beste Sfeer heeft Cafetaria Rikken uit Groesbeek de Frietopia Publieksprijs 2011 gewonnen. Het is de tweede achtereenvolgende keer dat Rikken deze prijs wint.

Woensdagmiddag ging een vertegenwoordiging van Frietopia de prijswinnende cafetaria’s langs om ze een Award en oorkonde uit te reiken. Frituur Martin Zwerts uit Eindhoven werd verkozen tot Beste Friettent 2011. Rikken werd in deze categorie derde en ontving daarvoor óók een award. Voor de beste friet in het land moet men volgens Frietopia naar Mannenken Pis in Utrecht.

De prijzen zijn een initiatief van Frietopia, een nationale website voor frietliefhebbers. Ze zijn bedoeld als aanmoedigingsprijs voor andere friettenten om te verbeteren. De Groesbeekse cafetaria won eerder ook al de Frietopia Award 2009. Deze award is een publieksprijs voor beste friettent, friet en sfeer.

Voor meer informatie over Cafetaria Rikken, bezoek: www.cafetariarikken.nl

DeGroesbeek.nl, Frietopia.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Paul

Leuk nieuws! Dat is een beste prestatie, zo voor de tweede keer op rij. Gefeliciteerd mensen, volgend jaar nummer 3 ;)!

Proficiat rikken gaar zo door 🙂

Fret kroket

Terecht!! altijd goede kwaliteit… HEERLIJKE snacks… gewoon dikke 10 voor mij

hendrikje

Mensen van Cafetaria Rikken
Van harte met de prijs op naar de nr 1 volgend jaar .

Tommy

Een Groesbeekse cafetaria positief in het nieuws, dat is altijd mooi meegenomen. Rikken, proficiat !

prick

Lijkt me niet helemaal representatief deze lijsten
http://www.frietopia.nl/index.php?page=28
veel Nijmegen en omgeving. Nijmeegse stichting?

Sjonnie

Prick:

http://www.frietopia.nl/index.php?page=42

In Gelderland zit wel het meeste en bij CONTACT zie je dat Frietopia in Nijmegen zit. Toch hebben andere regios ook genoeg friettentjes geregistreerd staan. Verder heb ik geen statistieken van site bezoekers (en voornamelijk waar ze vandaan komen) enzo, dus valt niet echt te zeggen hoe representatief dit is. Natuurlijk wel leuk voor Rikken want de media pakt het wel op.

Bertus Steigerpijp

Doe mij 4 frites zonder en 6 fricadallen speciaal. De friet s.v.p. niet té hard gebakken! Beste mijnheer, we kunnen niet hard of zacht bakken, alleen wat korter of langer bakken. Kijk … met zo’n opmerking win je dus de terecht de Frietopia Publieksprijs!

henk

angela
van harte gefeliciteerd dit heb je samen met het personeel verdiend

T Hekking

Angela en het hele team, van harte! Ik was je mobile nummer, facebook, twitter en nog van alles wat kwijt … dus bij deze!

wpDiscuz