Wethouder Spaan op Twitter

Wethouder Pim Spaan twittert nu ook actief via @pimspaan over zijn wederwaardigheden als wethouder van Groesbeek. Hij beheert onder andere de portefeuilles welzijn, Wmo, volksgezondheid, sociale en economische zaken, onderwijs, sport en accommodatiebeleid.

Via Twitter liet hij gisteren weten dat hij definitief gebruik gaat maken van Twitter: “na proefperiode vanaf volgende week echt twitteren. blijf me volgen!”

Ook DeGroesbeek.nl is uiteraard al enige tijd te vinden op dit netwerk. Op dit moment hebben wij ~560 volgers. Wilt u via Twitter snel op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Ga dan naar DeGroesbeek Twitter (@DeGroesbeek) en volg ons!

Twitter is een internetdienst waarmee gebruikers korte berichtjes van maximaal 140 tekens publiceren. De activiteit bij het gebruiken van Twitter heet twitteren (of tweeten).

DeGroesbeek.nl, Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
ijsbeer

hmm, even zijn tweets gelezen. Nou, die van de gemiddelde scholier zijn een stuk interessanter…..

Hans Peters

Ik persoonlijk vind dat een goeie zaak. Eens kijken wat die allemaal te melden heeft.

Bertus Steigerpijp

Is dit nieuws, dat wethouder Spaan op Twitter zit??? Nieuws is om te vermelden wie nog niet op Twitter zit!

Bertus Steigerpijp

Beste Hans, jij weet toch allang wat Spaan te melden heeft? Heb ik iets gemist of heb jij wat gemist?

Bertus Steigerpijp

Tot slot … ik Twitter ook, waarom wordt dat niet op De Groesbeek vermeldt? Dat is meten met twee maten, voor mij is iedereen gelijk! Ik Twitter op Twitter onder mijn eigen naam, onder Bertus Steigerpijp heb ik overigens grote successen gekend. Ik verkoop nog dagelijks cd’s.

Tinus Tussengas

Als ik het goed begrijp (waarschijnlijk niet), heeft Pim Spaan op kosten van de Groesbeekse gemeenschap (lees belastingetaler) een cursus Twitter gevolgt? Zijn wij Groesbekers nu écht debiel geworden? En na drie cursussen berijpt ie er nog geen moer van! Sjaak Thijssen gaat binnekort een cursus ‘vaardigheid’ volgen, uiteraard op kosten van de Groesbeekse gemeenschap! We leven in een knap ziekelijke wereld!

Tinus Tussengas

Weet elke Groesbeekse belastingbetaler die op deze site actief is, eigenlijk wel waar hij/zij zijn belastingcentjes aan betaald? Je mag reageren … en ook op de posting van Cafetaria Rikken. Daar vind je mijn echte e-mail adres, zoals eerder gezegt … ik heb niets te verbergen.

Theo

Spaan zit op Twitter, neem me effe niet kwalijk … mijn broek zakt af. Heeft De Groesbeek geen items die écht ergens over gaan?

Paul

Hopen dat Giesbers ook op Twitter komt. Al vraag ik me af of ie daar zijn falen op zet. Ik zie het al voor me: “Vandaag weer 2 ton over de balk gegooid, toch niet mijn geld” zou een veel voorkomende tweet zijn.

Tinus T

Paul: Twitter, Facebook of weet ik wat, heeft weinig nut. Wethouders die blunders maken in de orde van pakweg 1 miljoen euro aan gemeenschaps geld, die moeten op De Groesbeek weggestemd kunnen worden. Dan hadden ‘we’ nu geen enkele wethouder meer gehad. Stel één wethouder aan met verstand van zaken voor álle posten. Maakt deze wethouder een miskleun, ‘n gele kaart. Bij de volgende miskleun direct rood. En op naar de volgende … P.S. weet je hoeveel euri’s een wethouder van Groesbeek per jaar krijgt? (ik bedoel niet verdiend). We hebben er drie!

Annoniem

LEKKER BELANGRIJK , dat ie op twitter zit

Ari Temmes

Eigenlijk zou élke Groesbeekse wethouder op Facebook moeten staan. Dan weet je ook direct wie verantwoordelijk is voor welke zoveelste miskleun. Dan heb ik ook de betreffende Face op mijn Book staan, niet dat ik er iets aan heb, maar gewoon voor de lol! Zeg maar voor mijn privé verzameling.

wpDiscuz