Gratis iPads tijdens Groesbeekse optocht

Tijdens de optocht door het Keulen van Gelderland 2012 maakt CV Pèr ‘m der ien! zijn debuut en dat zal men weten ook! De CV gaat namelijk iPads uitdelen.

De in 2000 opgerichte carnavalsclub “CV Schots & Schijf” en de in 2003 opgerichte carnavalsclub “CV Da zuuke wej nie” gaan dit jaar feestelijk fuseren in “CV Pèr ‘m der ien!” Om deze fusie groots te vieren met het trouwe publiek, heeft CV Pèr ‘m der ien! een sponsor bereid gevonden om tijdens de optocht door het Keulen van Gelderland iPads uit te delen!

De iPads kunnen door middel van een spel gewonnen worden, spelers worden geselecteerd op basis van kostuum, feestelijk meezingen en vooral sfeer maken langs de kant. U ziet CV Pèr ‘m der ien! van zelf langs komen in de optocht door het Keulen van Gelderland!

Disclaimer namens de CV: Over de selectie van spelers en prijzen kan niet worden gediscussieerd, cv Pèr ‘m der ien! stelt zich niet aansprakelijk voor de keuze van de spelers.

DeGroesbeek.nlTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
groesbeker

Mooi. Wij in Groesbeek een gratis iPad en de medewerkers van Apple in China de dood:

“De 500.000 werknemers die Apple’s maken worden als beesten behandeld. Ze werken 60 uur in de week voor drie kwartjes per uur. Ze krijgen soms maar één dag per twee weken vrij. Er zijn al zoveel zelfmoorden, dat nieuwe werknemers een contract moeten tekenen waarin zij beloven zichzelf niet van het leven te beroven.”

(Bron: http://www.bnr.nl/programma/bnrbernardhammelburg/2011/05/10/11-05-apple-schendt-mensenrechten)

Zo rollen we in Groesbeek ;-(

Sjonnie

Zo’n ding kan ik best gebruiken :D.

Peter

@groesbeker:
Oneerlijk hè, de mensheid! Misschien is reincarnatie een oplossing voor je.

Tot zondag, goede actie jongens!

carnaval

FAKE!!

Denk eraan er mag geen reclame in de optocht gemaakt worden, anders maak je kans eruit geplukt te worden.

Maar aangezien jullie een cv zijn zal er wel iets achter zitten en zijn koffiepads misschien ook wel in I vorm the krijgen.

Veel plezier en ” per um d`r ien “

Bjorn Ceelen

Groesbeker wacht even af ! Ik denk dat ze iedereen op een verkeerd been zetten ! Je kunt heel wat verzinnen met ipads . Fijne dagen

Sjakie

Ik denk een ei pad

hanno

ik denk dat het petjes zijn met een I erop

dus een i pet

wpDiscuz