[Update] De Wolfsberg beste hotel van Nederland

Hotel Restaurant de Wolfsberg in het Gelderse Groesbeek wint de Award “Beste hotel van Nederland” met een gemiddelde van 8,9. Deze hoge score is te danken aan een uitstekende algemene beoordeling.

Van der Valk Hotel Duiven in Arnhem is dit jaar met een 9,3 het beste hotel van de HotelWeek. Hotels in Gelderland zijn opvallend populair op HotelSpecials.nl, zo blijkt uit de Award winnaars 2011.

Opvallend is dat de oostelijke provincie Gelderland dit jaar goed is vertegenwoordigd in de gehele winnaarslijst en prominente Awards in de wacht sleept. Er worden namelijk 13 Awards in Gelderland uitgereikt. De reistrend is te verklaren doordat Gelderland veel te bieden heeft, zowel op het gebied van natuur, cultuurhistorie en attracties. Topbestemmingen in deze provincie zijn Amersfoort, Harderwijk en Arnhem.

Awards voor divers hotelaanbod

Het zeventien kamers tellende Hotel Restaurant de Wolfsberg wint voor het eerst een HotelSpecials.nl Award. Remco Hofstede (directeur HotelSpecials.nl) stelt: “Met de Awards willen we onze waardering uiten voor alle winnende hotels die bij ons zijn aangesloten. Naast de grotere cityhotels vallen ook Bed & Breakfasts en kleinschalige hotels in de prijzen, zoals Hotel Restaurant de Wolfsberg. Dit benadrukt precies ons gevarieerde aanbod.”

Prijzenregen

Sommige hotels vallen dit jaar vaak in de prijzen. Zo ook vijfsterrenhotel Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel in Den Haag, dat in de categorieën Beste wellness hotel, luxe hotel én romantische hotel van Nederland wint. Ook vinden we viersterrenhotel Hotel Kasteel Terworm in Heerlen en design hotel Boutique Hotel Lumière – Hampshire Classic, die vorig jaar streden om de titel “Publieksprijs Beste hotel van Nederland”, met drie prijzen terug in deze lijst. Naast de bekende tophotels is het opmerkelijk dat het aantal nieuw geopende Van der Valk hotels al snel de top heeft bereikt.

Het jaar 2012 is voor Groesbeek op prijzengebied al goed begonnen. Het dorp heeft volgens Frietopia ook de cafetaria met ‘s lands beste sfeer: Cafetaria Rikken.

Meer informatie over de Wolfsberg staat op: www.dewolfsberg.nl.

Update 16-02-2012, 14:00 uur

Vanavond is er vanaf 19:00 uur op SBS6 een stukje te zien over dit onderwerp. Dit is tijdens Hart van Nederland (vroege editie).

DeGroesbeek.nl, ANP

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
mark

Komt zeker door de nachtportier daar!

Paul

Goede landelijke reclame voor de wolfsberg! Proficiat met het winnen van deze award :D.

Mooi gedaan proficiat:)

hendrikje

Kijk eens aan van harte mensen van de wolfsberg
Dit zet Groesbeek op de kaart

@ Mark

Die portier die fixet wel….

Hoezo fixet ?
Die zit toch in de Bruuk !!!

Tiessuh

De nachtportier daar is een onmisbare schakel. Altijd scherp. Piet friet van de fixet bedankt.

leen

wat een nominatie beste hotel now ja beste friet tent een hoop gebakken lucht goede pr niet alles geloven

piet

Snap dit niet ze hebben nog geen eens liften.
je kunt dus niet boeken als je in een rolstoel zit.
dat kan ik geen beste hotel noemen.

prick

ach…… alweer.
“het beste” van de bij deze website aangesloten hotels
http://www.hotelspecials.nl ….. nooit van gehoord

wpDiscuz