Koninginnedagparty 2012 bij De Wolfsberg

Op Koninginnedag, maandag 30 april 2012, organiseert hotel restaurant de Wolfsberg te Groesbeek in haar tuin weer een wervelende tributeparty. Tijdens deze editie van de tributeparty zal, vanaf 15:00 uur tot en met 20:00 uur, de muziek van de jaren ’60 en Hollandse meezingers ten gehore gebracht worden.

Bootleg Sixties

Terug in de tijd naar een van de grootste pop-decennia ooit met bekende songs van o.a. The Monkees, The Who, Everly Brothers, The Rolling Stones, The Hollies en The Beatles. De band, ook wel bekend als The Overtures,’lijkt regelrecht uit de jaren 60 gestapt te zijn en laten in 90 minuten tijd de glorie van de popgeschiedenis voorbij komen. Bovendien is de band niet onopgemerkt gebleven bij grote namen in de muziekindustrie, want eerder heeft de band opgetreden voor Elton John, Bob Geldof en Paul McCartney.

Hou van Holland LIVE

Met alleen het allerbeste Nederlandse repertoire zorgt Hou van Holland LIVE voor één groot meezingfestijn. De bekendste Nederlandse hits van onder andere Marco Borsato, Toontje Lager, Guus Meeuwis, de Dijk, Anouk, de Toppers, Nick&Simon, Rene Froger en Jeroen van der Boom vormen de basis voor een groot knalfeest. De beste muzikanten, die al jaren deel uitmaken van verschillende succesformules op het podium en televisie, hebben zich verzameld om pop-, rock- en dancehits met een Hollands tintje te spelen.

De kaarten kosten in de voorverkoop € 15,- en aan de kassa € 20,-. In de voorverkoop zijn de kaarten verkrijgbaar bij De Wolfsberg, Bruna Groesbeek en Plantage WC Malden. Online zijn de kaarten ook te bestellen, hier is echter wel een account voor nodig. Wij raden u aan snel de kaarten aan te schaffen, daar dit evenement vorig jaar uitverkocht was!

Voor meer informatie over dit feest verwijzen wij u door naar de website van De Wolfsberg. Het Hotel-Restaurant werd enige tijd geleden nog uitgeroepen tot “Beste hotel van Nederland”.

DeGroesbeek.nl, DeWolfsberg.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 maart, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Koninginnedagparty 2012 bij De Wolfsberg

Reageren is niet toegestaan.