Het Glazen Huis wél naar Gruusbek

Niet in Nijmegen, maar wel in Groesbeek; “het Glazen huis”. Dit jaar omgetoverd tot carnavalsversie.


Het Glazen Huis van Gruusbek. Klik op het plaatje voor een groter formaat!

Het ‘radio-station’ van het Glazen Huis zal dit jaar, mede vanwege het 25-jarig bestaan van het Schlagerfestival, alleen maar carnavalsschlagers draaien uit Groesbeek.

Het publiek krijgt de unieke kans om tijdens de grote optocht door het Keulen van Gelderland, maar ook vooraf via een e-mail, plaatjes aan te vragen in het Glazen Huis. Uiteraard worden deze plaatjes live gedraaid. Het is zelfs mogelijk om via de microfoon een plaatje live aan te vragen!

Net zoals het doel van het echte Glazen Huis, zal ook dit Glazen Huis hetzelfde doel na streven namelijk: Een goed doel sponsoren. Daarom kost het aanvragen van een plaatje 1 euro. Deze euro van volledig gedoneerd worden aan de Groesbeekse afdeling van de Zonnebloem.

Mensen kunnen ook vooraf een e-mail sturen om een plaatje aan te vragen. Hierbij moet je dan aangeven welk nummer je wil horen, en waar je ergens in de optocht staat zodat wij kunnen zorgen dat op het juiste moment de juiste plaat gedraaid worden. Uiteraard verwachten wij dan ook dat je de Zonnebloem steunt op dat moment. Verzoekjes kunnen gestuurd worden naar: [email protected]

Gruusbek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Tommy

Mooi initiatief! Super.

wpDiscuz