De LiNDE / New Style introduceert eigen app

Als eerste Groesbeekse onderneming presenteert de LiNDE / new style een speciale iPhone- en Android App (HTC/Samsung).

Iedereen die op dit moment in het bezit is van een iPhone of een Android toestel, kan deze App in de Appstore of op de Androidmarket per direct gratis downloaden. Deze App geeft je alle info over de actuele agenda van de LiNDE, de mogelijkheid om te chatten tijdens het uitgaan, zogenaamde Awards te winnen voor je bezoek aan de LiNDE en natuurlijk de aller laatste nieuwtjes van en over de LiNDE / new style. Uiteraard levert deze App nog veel meer voordelen op die je afhankelijk van de prijs (er verschijnt dan een berichtje op je telefoon), kunt verzilveren bij de muntenbalie.

Nieuwsgierig? Klik dan op de volgende link voor de Android App: deLiNDE/AppAndroid of voor de iPhone klik hier: deLiNDE/App (iPhone) voor alle informatie en download deze App vandaag nog! Uiteraard is de App ook in de Market of App Store te vinden door te zoeken naar: “De Linde”.

Beleef de unieke carnaval van de LiNDE; 4 dagen feest voor iedereen!

De Carnaval in de LiNDE geniet een grote reputatie in Groesbeek en wijde omgeving. De rijke historie aan Carnavalsactiviteiten als het Schlagerkampioenschap van Zuid Oost Nederland, het Carnavalsclipfestival, het Gezinscarnaval, de Kinderplaybackshow, de Prinsenballen, de Prinsenrecepties, de Verlichte Halfvastenoptocht en het Mega Halfvastenspektakel dragen daar natuurlijk allemaal aan bij. Tijdens het Carnavalsfeest zelf bereikt het feest zijn apotheose. Vier dagen lang viert jong en oud samen dit feest met elkaar in maar liefst 10 verschillende zalen in alle uithoeken van de LiNDE met elk een eigen sfeer en gezelligheid. Het feestdj-team van de LiNDE is op alle avonden weer nonstop aanwezig om voor de juiste ambiance te zorgen. Daarnaast zijn er natuurlijk diverse gastoptredens van dj’s als Vato Gonzalez, Feestdj Ruud en La Fuente die in Studio 24 voor Braziliaanse carnavalstaferelen gaan zorgen. Op de dinsdag is tradtioneel de grote finale met in de Nachtwacht o.a. live-muziek van Fienut en Aarm Snuutje. In Studio 24 stampen we dan even door met een supervette happy hardcore-set van dj Paul Elstak.

Gezinscarnaval op maandagmiddag met vrijkaarten voor de Efteling en de film van de optocht van zondag

Op de maandagmiddag van Carnaval wordt er ook aan de allerkleinste feestvierders gedacht. Het Gezinscarnaval brengt vanaf 13:30 uur iedereen van 0 tot 100 bij elkaar voor een grote polonaise, een ritje op de draaiende en verlichte dansvloer of ballontappen. Bovendien is er voor alle kinderen een leuke attentie en kun je op de schermen al kijken naar de beelden van de optocht van een dag eerder door het Keulen van Gelderland. DJ Francesco zorgt voor de juiste muziek en last but not least worden er 3 x 5 vrijkaarten voor het beste attractiepark van Europa de Efteling weggegeven. Kijk voor alle informatie en tijden ook op delinde.nl.Tags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jannie

Belachelijk zeg.
Moet je als ouders maar net de mogelijkheden hebben om je kind zo iets te geven.
Dan pas krijgen ze voordeel.
Schandalig.Je gunt je kind alles, maar er zijn grenzen.

jeuh

had 112groesbeek niet de 1e groesbeekse app? :p

Tommy

Jannie, ik snap het denk ik niet helemaal. Waarom maak je je zo druk? Het zijn leuke kleine voordeeltjes, dat zeker, maar echt niets noodzakelijks ofzo.
Daarbij is deze app gewoon gratis, je hebt er wel een telefoon voor nodig die zulke apps ondersteunt, en die hoef je als ouder toch niet aan je kinderen te geven lijkt me. Daar kunnen kinderen zelf ook voor werken, want zo duur zijn die telefoons niet.

jansen

ach hannie,zal wel iets tegen de linde hebben.nu heeft ze weer een reden om tezeiken.maar het raakt nog kant of wal wat ze zegt.

Anoniem

Werkten gister alleen voor geen ene meter.

Whocares

Inderdaad anoniem. Awards waren niet te verzilveren bij de muntenbalie, en opvallend genoeg werkte de app niet toen men de bekende ‘carnavalsbandjes’ daarmee gratis kon ophalen. Vanaf zaterdag zou het beter moeten zijn hoorde ik..

Helen

@Whocares Gratis entree bandjes voor de carnaval komen over 2 weken.
HA HA.Wat een reclame he.

wpDiscuz