Burgemeester Prick onderscheiden als SOK-vrijwilliger

Tijdens de sleuteloverdracht, zaterdag 18 februari, is burgemeester Gerd Prick onderscheiden als SOK-vrijwilliger.

Het SOK, aldus Willem Thijssen, kan alleen maar goed functioneren als er heel veel vrijwilligers meedoen. Hoewel een burgemeester vanuit zijn functie natuurlijk bij het carnaval betrokken is, was er voor het SOK toch ook alle aanleiding om hem als vrijwilliger te eren.

De burgemeester zelf kwam als een typetje op, die het functioneren van “die Prick” over de afgelopen 20 jaar wel eens kritisch tegen het licht wilde houden. Dat gebeurde aan de hand van onderwerpen als centrumplan, draisine, zwembad, verkeersproblematiek (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12), Groesbeek wijndorp, Groesbeek voetbaldorp en uiteraard de vrijage met Millingen aan de Rijn.

Niet alles, zo bleek uit het verhaal van dit alter ego, was even soepel gelopen in het heuveldorp. Getuige de reacties herkenden de bezoekers in ieder geval de kritiek wel… De burgemeester legt per 1 april 2012 zijn functie neer. Hij is sinds 1991 burgemeester van het heuveldorp.

Gemeente Groesbeek, DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Burgemeester Prick onderscheiden als SOK-vrijwilliger

Reageren is niet toegestaan.