Kijkochtend gestolen fietsen

Woensdag 7 maart 2012 vindt bij de gemeentewerf van de gemeente Groesbeek weer een kijkdag voor gevonden fietsen plaats. Deze ochtend is bedoeld voor die mensen, van wie in de afgelopen periode de fiets is gestolen of althans vermist en die daarvan ook aangifte hebben gedaan bij de politie.

Bij de gemeentewerf aan de Industrieweg worden dan namelijk de gevonden fietsen uitgestald die in 2011/2012 zijn verzameld in de gemeente Groesbeek en waarvan de rechtmatige eigenaar nog niet is achterhaald. Wie met het aangiftebewijs in de hand kan aantonen dat de verloren fiets erbij staat, kan deze fiets na toestemming van de aanwezige toezichthouder weer meenemen. Het is overigens niet mogelijk om één van de aanwezige rijwielen, waarvan men geen eigenaar is, te kopen. Na deze kijkochtend worden de overgebleven fietsen naar een opkoper afgevoerd.

Andere voorwerpen

Mocht u overigens een ander voorwerp hebben verloren of gevonden, zoals een sleutelbos, portemonnee, sieraad of mobiele telefoon, dan kunt u zich dagelijks tussen 08:30 uur en 16:30 uur melden bij de receptie van het gemeentehuis. Daar wordt een register bijgehouden en kan ook worden bekeken of uw verloren voorwerp wellicht is ingeleverd.

De kijkochtend bij de gemeentewerf duurt op 7 maart van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
mark

Kan dat niet op een zaterdag gedaan worden als er wat meer mensen vrij zijn? Allebij de fietsen van m’n dochters zijn de het afgelopen jaar gestolen in Groesbeek en in nijmegen,k heb van allebij aangifte gedaan…maar blijkbaar is het niet mogelijk om te achterhalen van wie die fietsen zijn??? Je krijg hem wel pas mee als je je herkent en je het aangifte formulier bij je hebt…K zou zeggen zet die fietsen op een site met foto en chassie nr.

wpDiscuz