Rocknight in De Linde

Op vrijdag 2 maart vindt er sinds lange tijd weer een rocknight plaats in Groesbeek. Plaats van actie is deze keer discotheek de Linde. Er zullen vier Groesbeekse bands hun opwachting maken deze avond. Aanvang 22.00 uur, de zaal is geopend om 21.00 uur. Entree € 7,-.

Paris Holiday

Een driemansformatie bestaande uit : Peter van de Ven-gitaar, Jan van Heumen-zang en basgitaar en Jean van Bernebeek -drums. Bekende namen in de Groesbeekse rockhistorie. Jan en Peter vormden de kern van Wings of Steel.
De muziek van Paris Holiday bestaat uit eigen nummers. Melodieus en compact met harmonieuze samenzang. Er zijn raakvlakken met Crowded House en John Mayer. Dit is het eerste optreden van deze band in Groesbeek.

Regroove

Powerkwartet bestaande uit Dirk Schmierman op gitaar, Bas Wegh op zang, Wout Reinders op bas en Stef van Loon op drums. Bekende gezichten op diverse podia in de omgeving. Regroove speelt de harde kant van Coverland. Foo Fighters, Greenday en Red Hot Chili Peppers staan oa op het repertoire.

VanTreen

Gerry Peters (van Trien) heeft een band om zich heen geformeerd waarin we oa Gerard Hubbers op zang, Marcel Wentink op gitaar en Jean van Bernebeek op drums terugvinden. Ook weer legendarische namen uit de rijke Groesbeekse rockgeschiedenis. Dit is de eerste keer dat iemand buiten de band met VanTreen kan kennismaken. Het is namelijk het eerste optreden van deze mannen . Nummers van Van Halen, Kansas en Kiss zul je gaan horen.

Laika

Deze band behoeft weinig inleiding. Al bijna twee decennia staan ze op de planken. Wido Fleuren-zang, Theo Eikhout-gitaar en zang, Peter van de Ven-gitaar, Wim Loor-basgitaar, John Rutten-drums en Madelon Nijssen-zang.
De optredens van Laika lijken doorgaans op een voortdenderende trein waar we onder meer nummers van Anouk, Pearl Jam en Kings of Leon in kunnen voorbij zien flitsen. Deze avond zal geen uitzondering zijn. Laika kan op deze avond alvast warmdraaien voor het optreden dat ze als supportact van Normaal gaan geven.

Groesbeekse rockliefhebbers hebben in maart niets te klagen. Een week na dit evenement zal Maddogs Groesbeek de top van de regionale rockscene in huis halen tijdens Rock 2 Da Bone.Tags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Joop

Misschien ga ik wel even kijken.
Als Trien speelt moet je er eigenlijk gewoon zijn.
Gerry succes vrijdag

Hoezo misschien? Als Gerrie van Trien speelt is iedereen er toch?

en laten we de andere heren en dame niet vergeten. Een mooie line-up, wij zijn er zeker bij!

wpDiscuz