Cursus zelfverdediging in Groesbeek

Judovereniging Groesbeek organiseert een cursus Selfdefense, een cursus die je zelfvertrouwen geeft en die je weerbaarder maakt in situaties waarin iemand bedreigend is of je vijandig bejegend. Het gaat om een zelfvededingingscursus voor beginners van 10 lessen.

Steeds meer mensen voelen zich onzeker als ze niet in hun vertrouwde omgeving zijn. Je voelt je dan op bepaalde plekken in het dorp of ‘s avonds niet meer veilig. Voor een deel komt dat door alle berichten in kranten en op TV, maar soms ook omdat je echt een onplezierige ervaring hebt gehad. Daarnaast leer je valbreken en krijg je conditietraining waarbij kracht en uithoudingsvermogen vergroot worden.

De lessen worden geven door Davey Jennings, professioneel judoleraar van Judovereniging Groesbeek. Hij is 24 jaar oud , Nederlands kampioen judo en heeft de 3e dan, bezit een judoleraardiploma en heeft een jaar lang als stagiaire bij de politieopleiding zelfverdedigingtraining gegeven.

De cursus staat open voor jongens, meisjes en dames en heren vanaf 14 jaar. Speciale kleding is niet nodig: gymkleding voldoet. De cursus wordt gedaan op judomatten op blote voeten. De kosten bedragen € 45,00 voor de hele cursus. Leden van Judovereniging Groesbeek betalen €30,00. De lessen zijn op dinsdagavond van 20.15 tot 21.15 uur in de gymzaal van de sportaccommodatie van De Treffers aan het Nijerf. De cursus start bij een minimum aanmelding van 10 mensen , de maximale groepsgrootte is 20 personen.

Op dinsdag 20 maart is er een gratis proefles, waaraan je mag meedoen of toekijken om te zien of de cursus bevalt.

U kunt zich opgeven via [email protected]. Doe dat zo snel mogelijk want de volgorde van aanmelding bepaalt wie mee mag doen. Bij voldoende animo start er een nieuwe cursus in september.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 maart, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Cursus zelfverdediging in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.