Café Bar De Comm start weer met Comm On Stage!

Acht beginnende bands uit de regio strijden tijdens Comm On Stage! 2012 de komende weken in Café Bar De Comm om te mogen spelen tijdens De Groesbeekse Muziekzondag 2012 in oktober.

Na een succesvolle aanmeldingsperiode, heeft het team achter Comm On Stage! een selectie gemaakt. De volgende 8 bands doen mee: District 62, The Cube, Remove Before Flight, No Man’s Valley, Morphoby, R.A.W.K., Crazy Ducks en Local Clown.

District 62 en The Cube trappen af op zondag 25 maart, de eerste speeldag. Remove Before Flight en No Man’s Valley zijn op maandag 9 april (Tweede Paasdag) aan de beurt. De derde speeldag is zondag 15 april, met Morphoby en R.A.W.K. op het podium. Crazy Ducks en Local Clown sluiten af op zondag 22 april. Op zondag 6 mei maakt de jury de winnaars bekend.

Op de speeldagen betaalt elke bezoeker € 3,- entree. Een deel van dit bedrag is voor de bands. Op zondag 6 mei, wanneer de jury de winnaars bekend maakt, is de entree gratis. Als je van live-muziek houdt, is deze dag absoluut een aanrader!

Comm On Stage! is één van de specials van Café Bar De Comm en wordt mede mogelijk gemaakt door een enthousiast en professioneel team van muzikanten, muziekliefhebbers en organisatietalenten, Stockenhof Muziek en Slebus Muziek Techniek. Aan het roer staat Niek, die als stagiair (Arts and Economics, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) betrokken is bij dit project.

Alle informatie op www.decomm.nl. In de agenda van Café Bar De Comm lees je alles over de deelnemende bands en hun muziek.

DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 maart, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Café Bar De Comm start weer met Comm On Stage!

Reageren is niet toegestaan.