Activiteiten in De Mallemolen

Eind maart staan de volgende activiteiten in Cultureel Centrum De Mallemolen te Groesbeek gepland:

Gezellig avondje dansen in De Mallemolen

Vrijdag 23 maart wordt er in De Mallemolen weer een gezellige dansavond met orkest Aldorum gehouden. De avond begint om 20.00 uur, de entree bedraagt € 4,00 en men ontvangt gratis diverse hapjes. Iedereen is van harte welkom!

Leerlingenuitvoering Kunstencentrum De Stroming

Het is weer “SHOW TIME” voor cursisten van Kunstencentrum De Stroming in Groesbeek . Op zaterdag 24 maart a.s. zullen zij tijdens de jaarlijkse leerlingenuitvoering laten horen wat zij allemaal geleerd hebben op hun instrument. Zo is er aandacht voor leerlingen die spelen op o.a. accordeon, viool, keyboard, gitaar, slagwerk, saxofoon, en trompet. Ook zal de popworkshop optreden, en het leerlingen orkest van fanfare Wilhelmina, waarin ook een groot aantal leerlingen meespelen, die de lessen volgen bij de Stroming.

Leerlingen die al enige ervaring op hun instrument hebben, zullen laten horen hoe deze instrumenten klinken door in samenspelverband of solo met begeleiding, enkele stukken te spelen. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 24 maart in de grote zaal van “de Mallemolen” in Groesbeek. De uitvoering begint om 15.00 uur en de toegang is gratis.

Seniorenlunch in De Mallemolen met gezellige muziek

Op zondag 25 maart wordt er in De Mallemolen weer een seniorenlunch gehouden. Deelnemers hieraan kunnen zicht tot uiterlijk vrijdag 23 maart 12.00 uur opgeven bij de receptie van De Mallemolen of telefonisch op nummer 024–3976360. De kosten voor de lunch bedragen € 9,75. Daarvoor krijgt men een zeer uitgebreide lunch met iets warms erbij in buffetvorm en koffie en thee. Tijdens de lunch zal trompettist Leo Wijnhoven een optreden verzorgen.

Deze sfeervolle lunch begint op 12.00 uur en duurt tot circa 14.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 maart, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Activiteiten in De Mallemolen

Reageren is niet toegestaan.