Afsluiting Nijmeegsebaan voor aanleg tunnel

De provincie Gelderland is begin dit jaar begonnen met de aanleg van dassenrasters langs de Nijmeegsebaan. In de week van 26 maart t/m 1 april wordt tussen Dekkerswald en de Derdebaan een betonnen tunnel aangelegd.

Voor de aanleg van deze tunnel wordt de Nijmeegsebaan afgesloten. De afsluiting is van donderdag 29 maart 0.00 uur tot en met maandag 2 april 6.00 uur. De Nijmeegsebaan is afgesloten tussen de rotonde Sionshof en de Derde Baan. Dekkerswald blijft vanaf Nijmegen bereikbaar. Autoverkeer wordt omgeleid over de Sophiaweg, Kwakkenbergweg, Oude Kleefsebaan en Zevenheuvelenweg. (Brom)fietsers kunnen over een tijdelijk fietspad direct langs het werk rijden.

Meer informatie

Op www.bereikbaargelderland.nl is actuele informatie te vinden. Voor vragen over de werkzaamheden kunt u op werkdagen contact opnemen met de provincie Gelderland, Frans van de Hurk (026) 359 96 47.

Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 maart, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Afsluiting Nijmeegsebaan voor aanleg tunnel

Reageren is niet toegestaan.