Natascha Photo brengt boek “Code Rood” uit

Het boek “Code Rood uit Groesbeek” is een feit. Alle Groesbekers die mee hebben gedaan aan de welbekende fotoshoot van Natascha Photo staan afgebeeld in het boek.


Foto en rechten: Natascha Photo.

Oproep

In februari 2011 publiceerde DeGroesbeek.nl een oproep voor een nieuw project van Natascha Photo: “Rood”. De laatste tijd lijkt het er meer en meer op dat er steeds minder kinderen geboren gaan worden met rood haar en zelfs het rode haar in Groesbeek verloren zal gaan. Reden voor Natascha Janssen-Eikhout om het project te starten om deze roodharige Groesbekers op de gevoelige plaat vast te leggen.

Succes

Het werd een succesvol project. Niet alleen fotografeerde Janssen-Eikhout meer dan 100 Groesbekers in alle leeftijden, het onderwerp was ook voer voor de carnavalisten. De heren van ‘t Kos Kwoier wonnen met het nummer “Moi Rooi” het Schlagerfestival van 2012. Ook waren er tijdens de carnavalsoptochten wagens/loopgroepen te zien met betrekking tot dit onderwerp. Vanaf begin dit jaar is er in De Mallemolen zelfs een expositie van het fotowerk.


Cover van het boek “Code Rood uit Groesbeek”

Het boek “Code Rood uit Groesbeek”

Het boek telt 60 pagina’s, heeft de volgende afmeting: 210X300MM en kost € 29,95. Wie een exemplaar van dit boek wil, kan dit op de volgende manieren bestellen:

1) Mailen naar [email protected]
2) Het contactformulier op de website van Natascha invullen: Contactformulier
3) Bellen naar 06-28399277

Er is ook een mogelijkheid om het boek eerst in te zien. Voor meer informatie bezoek: www.nataschaphoto.nl.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 maart, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Wat leuk 🙂

Paul

Me rooie heur ien Gruusbek. Dan ziedde bekend, het stet ien de krant. Zu zal ut altied blieve, ien ‘t Keulen van Gelderland!

henk

en blond haar, komen die ook nog?

Redactie DeGroesbeek

Rooooooooi

willy

Blegh. Vind het maar lelijke foto’s. en ook nog eens 30€ neerleggen ervoor? Nee dankje. Koop liever de playboy.

wiel

willy wat ben jou nou voor een zeikerd,de fotos zijn super mooi denk dat je zelf een oer lelijke vent bent veel trekplezier met je playboy.

Mark

Willy rukker

wpDiscuz