Kamperen bij Germania mogelijk

Deze zomer geen dure vakantie in het buitenland maar vakantie op het mooiste plekje van Groesbeek! Germania Groesbeek maakt dit unieke initiatief mogelijk.

Aankomende zomer zal v.v. Germania tijdens de vakantie het prachtige Sportpark niet alleen openstellen voor vierdaagse-lopers, zoals reeds bekend, maar ook voor leden en hun families die gezellig, dicht bij huis, met veel gelijkgestemden, willen kamperen. De standplaatsen zijn gratis.

Tegen een vriendschappelijk tarief wordt een ontbijtbuffet en een dinerbuffet geregeld. Het clubhuis zal dagelijks tot in de late uurtjes open zijn met elk weekend een camping-BBQ en camping-disco. Inschrijven kan vanaf dit weekend in het clubhuis. De club raadt u aan om er snel bij te zijn!

Tevens oproep: vrijwilligers gezocht om dit unieke initiatief mogelijk te maken! Ook deze kunnen zich aanmelden in het clubhuis!

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 maart, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
GERDA

AANMELDEN KAN ZEKER ALLEEN MORGEN.

piet

Je kunt je zeker alleen op 1 april inschrijven

henk

ja goeie, maar het plan zou wel leuk zijn. Zeker ook doen na 1 april. waarom niet. 2 kleedkamers open stellen om te douchen en wc gebruik.

De velden van Germania liggen op een geweldig mooie plek bij bos en golfbaan.Uitstapjes naar Nijmegen zijn zo gemaakt.

Helen

Kan niet ik moet al naar t gemeentehuis om te demonstreren tegen t kernafval opslag.En nog bij iemand een plinten laddertje ophalen.druk druk druk morgen.

wpDiscuz