De Linde: Major League en ‘It all started in the nineties’

De meest gestelde vraag tijdens de geslaagde eerste editie van It all started in the Nineties in december 2011 was waarom dat dit nieuwe concept niet is ingevuld door Groesbeekse DJ’s. En dan vooral met DJ’s die in die jaren een grote rol hebben gespeeld in het Groesbeekse uitgaansleven.

Welnu aan dit verzoek is met de 2e editie op 1e Paasdag (vanavond) 100% gehoor gegeven. Niemand minder dan Perry Peters, Tim de Bruin, Roger Schuijffel en Frans Derks gaan deze avond invullen met veelal nineties Music. Uiteraard maken zij ook af en toe een vette knipoog naar recentere en oudere muziek dan the nineties, maar nineties vormen de hoofdmoot van deze avond.

Mail of Twitter jouw favoriete nummer!
Of het nu Two Unlimited, Dr. Alban, of The Venga Boys zijn, genoemde dj’s willen graag weten wat jouw favoriete nummer uit die jaren is geweest. Daarom kun jij via email ([email protected]) of via twitter @deLiNDEnewstyle jouw ultieme hit uit de nineties naar ons toe sturen. Wij beloven je dat je hem deze avond door de speakers in Studio 24 hoort schallen. NB de meest originele aangevraagde track wordt zelfs beloond met een exclusief LiNDE VIP-pakket dat bestaat uit een gratis avondje stappen op een avondje naar keuze voor twee personen in de LiNDE / new style! Volg je ons nog niet op twitter?, ga dan naar twitter.com/deLiNDEnewstyle.

Major League live in de Nachtwacht
Op de fantastische bühne van de Nachtwacht staat voor deze avond met Major League een band geprogrammeerd wiens populariteit in die jaren tot grote hoogte is uitgegroeid. Ondanks enkele wisselingen, geldt dit tot op de dag van vandaag en komen dus ook de liefhebbers van onvervalste live-muziek vanavond volledig aan hun trekken. Don’t miss a thing & join the It all started in the Nineties Party in de LiNDE / new style op zondag 8 april a.s. Zaal open 22:00 uur.Tags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 april, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
oude jongere

Waarom niet niet n keer “back to the sixties of seventies”,
dan komen de “ouderen” ook weer n keer naar de Linde!!

Rick

Ik hoop dat het leuker is dan de vorige keer want toen heb ik mijn geld weggegooid, er stond op de flyer dat je op de Nintendo kon spelen , die Nintendo deed het bijna de hele avond niet, nineties

Dirk

Ik ga wel.

wpDiscuz