[Foto’s] Paaseieren zoeken in wijk Mariendaal

Zaterdag heeft de bewonerscommissie van de wijk Mariëndaal en omgeving een paaseieren zoekactie gehouden in de speeltuin van de Mariëndaalseweg.


Gevonden paaseieren worden ingeleverd bij de Paashaas. Foto en rechten: Bewonerscommissie wijk Mariendaal.

“Hoewel het weer in eerste instantie niet leek mee te spelen, was het rond 10:00 uur in de ochtend gelukkig toch droog. Na het verstoppen van 500 chocolade-eieren en 100 gekleurde en gekookte eieren geschonken door kippenfarm Bach was het tegen 11:00 uur gezellig druk”, mailde de bewonerscommissie naar DeGroesbeek.nl.

Doordat de leden van de bewonerscommissie bij iedereen in de wijk een uitnodiging in de bus hadden gedaan was de opkomst boven verwachting. Kinderen en ouders, opa’s en oma’s, iedereen ging enthousiast zoeken waar de eieren verstopt lagen.

De afspraak was dat alle eieren die gevonden waren eerst weer teruggegeven werden aan de paashaas, zodat aan het eind van de zoekpartij iedereen een paashaas + evenveel eieren mee naar huis kon nemen.

De bewonerscommissie kan terugkijken op een heel geslaagde zoektocht en wil bij deze iedereen bedanken voor de inzet.

DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 april, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Paaseieren zoeken in wijk Mariendaal

Reageren is niet toegestaan.