Avondvierdaagse Groesbeek 2012

Op 4, 5, 6 & 7 juni 2012 wordt de jaarlijkse avondvierdaagse gewandeld in Groesbeek, dit jaar georganiseerd door kindercentrum Domino.

De wandelingen voeren u door de mooiste plekjes van het bosgebied rondom Groesbeek. Het startbureau is gevestigd in Buurthuis De Baon, Stekkenberg 49 te Groesbeek. De wandelafstanden zijn: 5, 10 en 15 km en de starttijd is elke dag tussen 17.00 en 19.00 uur

Inschrijven kan op 4 juni vanaf 15.00 uur op het startbureau in De Baon. De kosten van deelname zijn als volgt: Als individuele deelnemer: € 4,50, hierbij krijg je na afloop een medaille. Zonder medaille betaal je € 3,00 voor de inschrijving. Bij inschrijving als groep zijn de kosten € 4,00 per deelnemer met een medaille na afloop en € 2,50 per deelnemer zonder medaille.

Inlichtingen: Kindercentrum Domino, informatie bij Patty Veldhuis via 024-3974188.

DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
basisschool de sterredans nijmegen

Beste mensen van de organisatie,
Wij lopen met een aantal kinderen van jenaplan basisschool de Sterredans al een aantal jaar met veel plezier mee met de avondvierdaagse in Groesbeek.
Dit jaar gaat dat ons helaas niet lukken.De voornaamste reden is dat de organisatoren volgende week ook actief zijn bij het schoolkamp van groep 8 dat op dezelfde dagen valt.
Graag doen wij volgend jaar weer mee!
Bij deze wil ik jullie namens de school een hele fijne wandelweek wensen.
Hartelijke groet,
Hiljon Luijmes
(ouder Sterredans).

Patty Veldhuis

De avondvierdaagse Groesbeek zit er alweer op.
Het was dit jaar weer een geslaagde vierdaagse, en willen dan ook iedereen bedanken die dit jaar heeft mee gelopen, maar vooral alle vrijwilligers die zich weer voor de volle 100 % hebben ingezet.

Bedankt voor de leuke reactie(sterredans) hopen jullie volgend jaar weer te zien!!!

De avondvierdaagse 2013 zal op 3, 4, 5 & 6 juni zijn.

Groetjes,

Vrijwilligers avondvierdaagse
Patty Veldhuis
Kindercentrum Domino
Stichting Welzijn Groesbeek

wpDiscuz