Tweede winkel- en horecawijzer in de maak

In de maand mei verschijnt de tweede winkel- en horecawijzer voor de gemeente Groesbeek. In dit handzame en gratis verkrijgbare boekje moeten onze toeristen en (dag)gasten in één oogopslag nagenoeg alle belangrijke informatie kunnen vinden over de gemeente Groesbeek.

Of het nu gaat om een supermarkt, waar vind ik de dichtstbijzijnde pinautomaat of waar kan ik snel even een hapje eten; in de alfabetisch opgemaakte winkel- en horecawijzer is alles zeer snel te vinden. Als extra hulpmiddel wordt er op de middenpagina’s een plattegrond afgedrukt waar dit soort zaken inclusief winkel dan wel horecabedrijf van de adverteerders te vinden is. Die advertenties verschijnen allemaal in de vorm van een foto van de buitenkant/front van de zaak inclusief NAW-gegevens en openingstijden. Uiteraard krijgen ook de voor de gemeente Groesbeek belangrijke evenementen ruimschoots de aandacht. Verspreiding vindt plaats via de adverteerders, (mini-)campings, musea, VVV kantoor etc.

Dit initiatief van de Winkel- en Horecawijzer komt van Remi van Bergen van RvB Media uit Milsbeek. Bij hem kunnen adverteerders zich nog aanmelden. Hetzij per e-mail [email protected] of tel 0485-515667. Ook mensen die hun activiteit nog graag vermeldt zien worden in deze uitgave kunnen reageren voor 27 april 2012.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 april, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

Wat is dit nou weer… Alsof je kan verdwalen in de Dorpstraat. JanLinders, coop, plus en pinautomaat zijn allemaal vanaf de Dorpstraat/Pannestraat te zien. Zo ook de ontelbare cafes en eetgelegenheden. Bordje centrum volgen (wat toeristen doorgaans doen) en ze zijn er. Geldverspilling voor de winkeliers die erin adverteren.

Beste Henk,

Waarschijnlijk zijn niet alle toeristen zo gehaaid als u. Het is een erg gewild boekje dat erg veel informatie biedt aan de toeristen die ons mooi Groesbeek aandoen. Een goed initiatief dus!. Helaas staat nog niet alles vermeld op de bordjes in Groesbeek.

Jammer van uw negatieve reactie, waarschijnlijk heeft u het boekje nog nooit gezien.

Groet,
een tevreden adverteerder

wpDiscuz