Vijf lintjes in de gemeente Groesbeek

Burgemeester Keereweer heeft vrijdag 27 april in het gemeentehuis van Groesbeek vijf Koninklijke onderscheidingen uitgereikt.


Foto en rechten: Gemeente Groesbeek

Viermaal mocht de burgemeester de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau opspelden en een keer Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Tot lid zijn benoemd de heren Abbenhuis, Brinkhof, De Valk en Van Rossum; tot Ridder de heer Klein.

Burgemeester Keereweer sprak deze tekst bij de uitreiking van de lintjes.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 april, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

was die brinkhof hier niet op tegen,want dan zou dat het eerst zijn dat hij het ergens mee eens is.

Henk

dan kel ien de midde het wel en heel groot lintje um.

Mark

Johan en kierewiet

Kel wa enne kwats

riet

brinkof heeft dit linte net zo als de anderen ook gewoon verdiend hoor.
dit lintje geeft gewoon aan dat je een goed mens bent.
en ergens voor inzent (wat wil denk ik bedoeld met nergens mee eens zijn)

Hans Peters

Ik wil in de eerste plaats diegenen feliciteren die een lintje ontvangen hebben.
Mensen die zich inzetten voor de maatschappij verdienen een lintje. Ik vind dit een heel nobel gebaar jegens degene die zo’n lintje krijgt. Dat je dan voor of tegen bepaalde zaken bent, heeft te maken met idealen. Ik zal niet in discussie gaan wie er wel en wie er geen lintje verdient. Waar ik wel moeite mee heb zijn die beroemdheden van TV die toch al voldoende salaris verdienen en dan ook nog eens een lintje krijgen.

Henk
allemaal onzin die lintjes, in mijn ogen zijn het ook meer een soort vierdaagse medailles en geen lintjes. Afschaffen dat koninghuis en de toestanden erom heen kost miljoenen op jaar basis. Als iemand zich veel inzet voor de gemeenschap kan dat ook wel op een andere manier, en dat zijn er dan zeker meer dan 5, ik denk dat er in Groesbeek veel meer mensen zich inzetten voor wat dan ook. allen degene die hun kop op het gemeentehuis vaker laten zien staan meer in de belangstelling, maar er zijn nog meer vrijwilligers die op de achtergrond heel veel werk… Lees meer »

nou riet jij verdiend zeker geen lintje,net wat die andere zeggen er zijn zoveel mensen die goede dingen doen en zon lintje verdienen. schei toch uit zielepieten.

wpDiscuz