Groesbeekse supermarkt in race voor prijs

De Groesbeekse SuperCoop, gelegen aan de Pannenstraat in het dorp, zit samen met negen andere supermarkten nog in de race voor de titel “VriesVers Winkel van het Jaar 2012”. Ruim 100 supermarkten deden hier aan mee.

Deze wedstrijd gaat gepaard met de verkiezing “VriesVers product van het jaar 2012”. De uiteindelijke winnaar van de wedstrijd en de uitreiking van de prijzen vindt plaats op 10 mei 2012 tijdens een speciaal door het VriesVers Platform georganiseerd event in het Holland Casino in Breda. Het platform wil met deze wedstrijd het imago van de diepvriescategorie verbeteren.

Vanaf maart konden consumenten hun favoriete supermarkt opgeven voor de titel “VriesVers winkel van het jaar 2012”. Ruim 5.000 consumenten hebben hun favoriet doorgegeven via de consumentensite www.devriesverskeuken.nl. Deze wedstrijd viel samen met de verkiezing “VriesVers product van het jaar 2012”. Door te stemmen op een winkel én op een vriesvers product, maakte de deelnemer dubbel kans op een Ford Ka of één van de drie Whirlpool koel/vriescombinaties.

De Groesbeekse SuperCoop gaat de strijd aan met de volgende negen kanshebbers: De C1000 in Middelbeers, Jan Linders in Heerlen Bautsch, Albert Heijn in Veendam, Supercoop in Vroomshoop, C1000 in Veendam, Jan Linders in Heerlerheide, Supercoop in Rheden, Coop in Arnhem en C1000 in Lichtenvoorde.

Innofood.org, DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 april, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Groesbeekse supermarkt in race voor prijs

Reageren is niet toegestaan.