Qigong in Groesbeek, gratis proefles

Op 9 mei 2012 start een volgende serie van 10 wekelijkse Qigong-lessen in Bredeweg. Op die dag is het tevens mogelijk een gratis proefles te volgen. In september 2011 ging de eerste cursus Qigong (spreek uit: tsjie koeng) in Groesbeek van start en dat bleek een schot in de roos.

Qigong bestaat uit Chinese gezondheidsoefeningen. Sommige oefeningen zijn bedoeld om je gezondheid op peil te brengen en te houden. Andere kunnen heel gericht ingezet worden bij bepaalde problemen, bijv. spijsverteringsproblemen, nek-, rug- of schouderklachten, overgangsklachten, hoofdpijn, slaapproblemen. De oefeningen werken heel ontspannend. Bovendien krijg je er heel veel energie van.

De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden, voor jong en oud. De oefeningen zijn over het algemeen gemakkelijk te leren en goed in te passen in het dagelijks leven. Het zijn zachte oefeningen, die je heel rustig en geconcentreerd doet.

De cursus vindt plaats in De Sleutel, Bredeweg 71, 6562 DC Groesbeek op woensdagavond van 18:30 tot 19:45 uur. Een serie van 10 lessen kost €100,-. Op 9 mei is het mogelijk om een gratis proefles te volgen.

De lessen worden gegeven door Sofie Sengers. Informatie opvragen en aanmelden (ook voor de proefles) kan telefonisch 06-55156759, of via email: [email protected]. Meer informatie is ook te vinden op www.balanqi.eu.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 mei, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Qigong in Groesbeek, gratis proefles

Reageren is niet toegestaan.