Werkzaamheden kruising Molenweg – Cranenburgsestraat

Sinds april wordt er gewerkt aan het omleggen van kabels en leidingen op de kruising Cranenburgsestraat-Molenweg. Dit met het oog op de geplande reconstructie van deze kruising. Tot de voorbereidende werkzaamheden hoort ook het weghalen van alle middengeleiders. Dit zal gebeuren op woensdagavond 16 mei tussen 20.00 uur en 24.00 uur.

Verder zal in het weekend van 9 en 10 juni het hele kruispunt voor al het verkeer worden afgesloten vanaf vrijdagavond 8 juni 20.00 uur tot maandagmorgen 11 juni 6.00 uur. Het verkeer wordt tijdens de afsluitingen via de Zevenheuvelenweg en de Burg. Ottenhoffstraat geleid. Het verkeer van De Horst zal via de Hoflaan worden omgeleid.

Bereikbaarheid

Tenslotte zullen er ook werkzaamheden uitgevoerd worden aan de “slinger’’ in de Cranenburgsestraat ter hoogte van huisnummer 19. Ook deze werkzaamheden zullen hoofdzakelijk in het hiervoor genoemde weekend worden uitgevoerd. Tijdens deze weekendafsluiting zal uw woning in het gedeelte tussen kruispunt Molenweg/ Wylerbaan, kruispunt Burg. Ottenhofstraat/Molenweg/Hoflaan en Cranenburgsestraat afslag Hoflaan/Mariëndaalseweg niet of lastig bereikbaar zijn.

De gemeente Groesbeek probeert door de werkzaamheden ‘s nachts en in het weekend uit te voeren de hinder zoveel mogelijk te beperken. Voor de dagelijkse gang van zaken is vanuit de gemeente de heer B. Kerkhoff contactpersoon op het werk. Hij is bereikbaar onder tel. 024-3996191. Bij hem kunt u terecht met uw vragen via e-mail [email protected].

Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 mei, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Johan

Nu maar hopen, dat er in 2015 niet weer een ´verlegging´ van de weg nodig is. het kost toch niks?

wpDiscuz