De Wolfsberg Tribute Party 2012

Dit jaar vindt op zaterdag 18 augustus 2012 en zondag 19 augustus 2012 bij Hotel De Wolfsberg in Groesbeek alweer de zevende editie van de Tribute Party plaats. De kaartverkoop is inmiddels begonnen!


ReCartney (Beatles Tribute) kwam in 2011 van een optreden in Duisburg (DE) speciaal naar Groesbeek vanwege een hartinfarct van de zanger van Jive Talking (Bee Gees). Foto en rechten: DeGroesbeek.nl

Vorig jaar was de Tribute Party opnieuw een succesvol feest. Inwoners van Groesbeek klaagden echter over geluidsoverlast. Naar later bleek heeft De Wolfsberg zich dat weekend aan de geluidsnormen gehouden. Ook dit jaar worden er meerdere geluidsmetingen verricht.

De zaterdag met Coldplay & Queen (20:00 uur – 00:30 uur)

Coldplay (Goldplay / DE) is de Tribute Band van het bekende Coldplay. Met meer dan 30 miljoen verkochte albums is Coldplay één van de populaire bands van deze tijd. Hits als “Viva la Vida” en “Clocks” zullen op de zaterdag dus niet ontbreken. De Duitse band Goldplay maakt dan ook een geweldige show van deze muzikale hoogstandjes.

De Duitse topformatie Queen Kings zorgt ervoor dat men wordt meegezogen in de wereld van de muziek van Queen. Doe de ogen dicht en de leadzanger Mirko Baumer laat je geloven dat Freddie Mercury zelf op het podium staat! De energie van de muzikanten werkt erg aanstekelijk. De ene hit volgt op de ander en het publiek gaat uit zijn dak. Zelfs de mensen die sceptisch staan tegenover Tribute Bands zullen zich laten meevoeren met deze groep. De Duitse kranten zijn vol lof over de Queen Kings: “Einfach Sensationell”, schrijven zij. De band heeft meer dan 100 optredens per jaar.

De zondag met Joe Cocker en de Bee Gees (16:00 uur – 20:30 uur)

De Joe Cover Band (12 leden) vertolkt de covers van Joe Cocker. Dit vanwege de passie voor Cocker en zijn stemgeluid. Bekende hits als You can leave your hat on” en gevoelige ballads als “Have a little faith in me” zullen door de boxen van het festivalterrein klinken. Rock is de Joe Cover Band ook niet vreemd en daarom zullen zij ook “Delta Lady” en “Summer in the city” ten gehore brengen.

Daarna volgt er nog een Duitse band, Night Fever, die een optreden van de Bee Gees zal verzorgen. De band wordt al jaren gezien als een van de beste en meest authentieke Bee Gees shows. Sinds 2007 veel optredens in theaters en televisieshows. Maak je ogen dicht en je denkt dat de broers Gibb op het podium staan.De 6-koppige band speelt het repertoire van de Bee Gees tot in perfectie na en maakt van ieder optreden een feest voor jong en oud. Uiteraard krijgen de wereldberoemde discoklassiekers als “Stayin’ Alive”, “Night Fever” en “More than a Woman” een plaats in de show, maar ook de hits waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden, zoals “Massachusetts”, “Spicks and specks”, “My World” en “How deep is your love”. Na dit optreden sluiten om 20:30 uur de deuren.

Kaartverkoop

De kaarten in de voorverkoop zijn te verkrijgen bij De Wolfsberg, Bruna Boekhandel Groesbeek, Plantage Malden of gewoon online. Om online uw tickets te bestellen moet u eerst een account op de website maken. De kaarten kosten € 17,- per dag. Een passepartout voor beide dagen kost € 27,-. Let wel, dit is alleen in de voorverkoop! Aan de kassa kosten de kaarten € 22,- per dag.

Meer informatie vindt u op www.tributeparty.nl

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 augustus, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 15 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
wolfsberg

Aan het geluidsnorm gehouden!!!!! Ik denk dat Ben zijn vriendjes van de gemeente dan uit groesbeek heeft gehaald.Wat ging dat hard zeg brrr Gemeente alles door de zelfde bril gaan bekijken .Veders een schittrend evenement.

Undercover

Ben het wordt te duur jongen, ik denk dat er steeds meer mensen afhaken. Jammer het kon zo mooi zijn.

Thea

Prachtig de Bee Gees in Groesbeek,
MAAR het zijn niet de echte waar er nog maar een van over is nu ,en ook niet de Engelse tributeband Jive Talking,zoals hier staat vermeld,
maar de Duitse Bee Gees tribute band,Staying Alive.
Tot augustus,
groeten,Thea.

bezoeker

de kaarten kosten in de voorverkoop geen € 17.- maar € 20.- want er wordt niet bij verteld dat er service kosten in rekening gebracht worden. Is het niet netjes om dit te vermelden?

groesbeekse

Nee,hoor ik heb in de voorverkoop 17 Euro betaald en geen 20 Euro,bij mij zijn er dus geen servicekosten berekend.

harrie

nee hoor bij mij ook niet

groesbeker

nou bij de bruna wel heb ik gehoord

Jan-Jaap

Mooi programma, netjes geprijsd ! Jammer dat ik op vakantie ben, veel plezier !!

groesbeekse

Nee hoor ik heb de kaartjes een tijdje geleden bij de Bruna gekocht,en daar kreeg ik ze voor 17 Euro,of het moet inmiddels veranderd zijn dat weet ik niet.

Diana

Ik heb in de voorverkoop 17 euro betaald maar als het 20 was geweest dan had ik ze ook gekocht.
Maak je toch niet zo druk om 3 euro!
Je koopt ze wel of je koopt ze niet en anders maar een biertje minder voor de zeurders onder ons.
Ik heb er in ieder geval weer zin in!!!!!!

Snapte

@Bianca

Wat is dat nu weer voor een achterlijke reactie?
Waaruit concludeer je dat ‘bezoeker’ geen 3 euro extra wilt betalen? Misschien wil hij/zij wel € 120,- voor een kaartje betalen, dat weet je toch heel niet?

Het punt dat hij/zij wilt maken is dat het niet netjes is om niets te vermelden over servicekosten terwijl deze wel betaald moeten worden (via Paylogic kwamen er bij mij overigens ook extra ‘niet vermelde’ kosten bij)

Dus praat a.u.b. niet zo stom en kijk eerst even goed waar het om gaat voordat we weer iedereen gaan liggen afvallen.

Tot zaterdag!

Diana

@Snapte
Waaruit concludeer jij dat ik Bianca heet?
Kijk dus eerst even goed voordat je een reactie geeft, dan zal ik dat misschien in de toekomst ook doen.
En de woorden “achterlijk” en “stom” zijn toch ook een kwestie van iemand afvallen. Dus de pot verwijt de ketel.
Ik geef tenminste nog een algemene reactie (maar misschien voel jij je aangesproken) zonder iemand specifiek te bedoelen, jij richt je persoonlijk op iemand.
Snapte!??

snapte

Haha kijk, dat bedoel ik nou. Op zo’n reactie had ik eigenlijk gehoopt:)

Zo zie je, is best vervelend zoiets umme?

Groetjes

Tommy

Doe maar moeilijk over het geld. Ik betaal niks en kan op 4 kilometer afstand nog genieten van de muziek. Drankje erbij :D.

wpDiscuz