Groesbeekse wereldrecordpoging met 100.000 WC-rollen

Op 20 juni 2012 onderneemt basisschool Adelbrecht Windekind in Groesbeek een recordpoging WC-rollen rijgen om in het Guiness Book of Records te komen. Hiervoor had men 100.000 lege WC-rollen nodig. Middels een oproep probeerde men de inwoners te stimuleren lege WC-rollen in te leveren. Het aantal van 100.000 WC-rollen is bereikt!

De basischool bestond in april 100 jaar. Dit werd gevierd met een feestweek en de school kondigde eind december 2011 al aan een recordpoging te willen ondernemen. Adelbrecht Windekind was enkele maanden op zoek naar de WC-rollen. Inwoners uit Groesbeek en omstreken konden deze rollen inleveren bij supermarkten in het dorp en bij de school zelf. Nu dit aantal is gehaald kunnen er geen WC-rollen meer worden ingeleverd.

Ondertussen worden er voorbereidingen getroffen om het record op 20 juni 2012 te verbreken. Het huidige record staat op 92.080, gevestigd in juni 2010 door zorgcentrum ‘s Heeren Loo in Bedum (Groningen).

Meer informatie over de recorddag volgt later.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 mei, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Paul

Ik hoop voor ze dat het gaat lukken. Toch knap dat ze zo`n hele lading rollen binnen hebben gehaald :D.

henk p

Eerlijk gezegd vindt ik het een onzin record poging. Boeiend met 100.000 wc rollen in een of ander boek te komen staan.
Als je dan toch iets wilt ondernemen, doe dan iets voor een goed doel.Als nog gefeliciteed met het 100 jarig bestaan.

Henk, eerlijk gezegd vind ik dat jij geen Nederlands kunt dus geen recht van spreken hebt.

henk p

Ik heb ook niet op een school gezeten die 100 jaar oud is.
Maar gelukkig leven jij en ik in een vrij( maar wel ) duur land en mogen het dan wel of niet in correct Nederlands of in het Gruusbeks, iets schrijven. ik zie blej da gej goed het kunne leren en schreve, mar misschien zitte ok wel thuus ien de bejstand. En noar de wc goan zulde gej ok wel motte, ok al kunde hollands.

Groesbeker1

henk p hier hebben veel kinderen aan mee gedaan ga jij tegen die kinderen zeggen dat het onzin is wat ze gedaan hebben ikke nie gee wel

jantje zundap

Henk,als ge ze dom reageert krieg de nooit gen stemmen,ik denk dat ow blagge nie op adelbrecht zitten.

wpDiscuz