Dit weekend: Afsluiting kruispunt Molenweg

Dit weekend, het weekend van 9 en 10 juni, is zoals al een tijd via borden wordt aangegeven het kruispunt Cranenburgsestraat/Molenweg voor al het verkeer afgesloten. Dit gebeurt vanaf vrijdagavond 8 juni 20.00 uur en duurt tot maandagmorgen 11 juni 06:00 uur.


Foto: Drukte op de Zevenheuvelenweg door afsluiting

Omleiding

Het verkeer wordt tijdens de afsluitingen via de Zevenheuvelenweg en de Burgemeester Ottenhoffstraat geleid. Het verkeer van De Horst zal via de Hoflaan worden omgeleid. Tijdens deze weekendafsluiting zal uw woning in het gedeelte tussen kruispunt Molenweg/ Wylerbaan, kruispunt Burg. Ottenhofstraat/Molenweg/Hoflaan en Cranenburgsestraat afslag Hoflaan/Mariëndaalseweg niet of lastig bereikbaar zijn.

Reconstructie

Sinds april wordt er gewerkt aan het omleggen van kabels en leidingen op de kruising Cranenburgsestraat-Molenweg. Men is ook bezig met de aanleg van een rechtsafstrook naar het centrum en verbreding van de bocht. Tenslotte zullen er ook werkzaamheden uitgevoerd worden aan de “slinger’’ in de Cranenburgsestraat ter hoogte van huisnummer 19. Ook deze werkzaamheden zullen hoofdzakelijk in het hiervoor genoemde weekend worden uitgevoerd. Dit alles met het oog op de geplande reconstructie van deze kruising.

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij Dhr. P. Kersten, projectleider, afdeling Openbare Werken Gemeente Groesbeek, via 024-3996109. U kunt ook contact opnemen met B. Kerkhoff via de mail: [email protected]

DeGroesbeek.nl, Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 13 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Hoflaner

Had wel graag vooraf geweten dat de Hoflaan als ontsluiting wordt gebruikt voor heel De Horst, maar goed je kan niet alles hebben.
Maar wat ik wel hoop, en ik doe dan ook een dringend beroep aan alle automobilisten die de Hoflaan gaan gebruiken:
Denk er aub. aan dat DE GEHELE Hoflaan een 30 km.zone is ! Hier wordt sowieso al door veel rijders niet op gelet.
(En aan de politie, die deze site ook leest: Hopelijk wordt er ooit een keer daar tegen opgetreden.)

Horsternaar

Wij mensen van de Horst
rijden nooit te hard

Hoflaner

Haha, dat hoor ik graag !

wimke

Op de horst niet nee, maar op de kloosterstraat weten ze geen raad om op de Horst te komen, ook hier is het 30 KM.

Horsternaar

Hoi Wimke
ook hier rijden mensen
van de Horst niet te hard.
Maar Wim Rijd jij nooit te hard???

45km car

Wachttijd door het centrum: 3480 minuten!

maikel

hoezo geldverspilling….man man man wat heeft die rondweg en dat centrum gedoe al geld gekost zeg! ik zeg de verantwoordelijke loon inhouden!

Dorp

Mensen op de Horst rijden inderdaad nooit te hard, die rijden op een tractor..

Horsternaar

ook tractoren rijden 40km in deze tijd
Mar niks tegen de Horst.
De Horst is een eenheid

Paul

Het is nu al een chaos daar. Kunt beter via tankstation rijden dan nu dat kruispunt pakken. Staat gewoon om 13:00 alweer eens in de file.

zeik toch niet zo allemaal is maar een weekend

Het is ook nooit goed!

Die foto zegt genoeg, had er vandaag ook al last van. Is geen doen zo, dus ben blij als het weer maandag is. Dat zeg ik trouwens niet vaak, haha.

wpDiscuz