Burgemeester op bezoek in Groesbeek-Noord

De wijk Stekkenberg en Groesbeek-Noord kreeg donderdag 7 juni als eerste bezoek van burgemeester Harry Keereweer. De burgemeester wil met wijkbezoeken kennismaken met de Groesbeekse bevolking.


Burgemeester Keereweer krijgt het rapport aangeboden. Mensen worden in dit rapport samengevat. Foto en rechten: Gemeente Groesbeek.

Startpunt van het bezoek was de onlangs officieel gefuseerde basisschool Gerardus Majella-Sionsheuvel, waar het gezelschap uitleg kreeg over het unieke Team Op Maat-onderwijs (TOM). Bij een kijkje in de praktijk kreeg de burgemeester een ‘rapport’ aangeboden van enkele kinderen waarin wensen waren samengevat. De burgemeester beloofde zijn ‘huiswerk’ door te nemen en er op terug te komen.

Voorzieningenhart

Vervolgens wandelde de burgemeester met het gezelschap door de componistenbuurt naar de oude schoollocatie Sionsheuvel, waar het nieuwe voorzieningenhart gebouwd zal worden. Vandaar ging het richting de Boan, waar verschillende gebruikers de burgemeester opwachtten en met hem wetenswaardigheden over de wijk uitwisselden. Tot slot kreeg de burgemeester uitgebreide uitleg -met 3D-plaatjes- door de architecten van het nieuwe Voorzieningenhart Groesbeek Noord’. Dat is nu in de ontwerpfase, en ook gebruikers van de Boan vinden er straks een nieuw onderkomen.

Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Burgemeester op bezoek in Groesbeek-Noord

Reageren is niet toegestaan.