Informatieavond Buurtmarkt Breedeweg

Op donderdag 14 juni is er van 20.00 uur tot 22.00 uur in buurtcentrum De Körf aan het Kerkpad een informatieavond over de nieuw te bouwen Buurtmarkt Breedeweg.

Tijdens deze informatieavond kunnen belangstellenden kennismaken met het assortiment en met de activiteiten die in de buurtmarkt gaan plaatsvinden. Er is een presentatie over hoe de winkel er uit gaat zien. Ook kan men een kijkje nemen in het pand, dat momenteel wordt verbouwd.

Wethouder Theo Giesbers vertelt over de verbindende rol die de Buurtmarkt in Breedeweg kan spelen. Er is ruimte om vragen te stellen en er staat een kopje koffie klaar.

Inwoners van Breedeweg zijn voor deze avond van harte uitgenodigd.

Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
anoniem

Leuk allemaal maar geloof niet dat het aanslaat we hadden een spar maar de mensen gingen toch na het dorp boodschappen doen dus waarom zou dit aanslaan waar je niet eens gewoon alle boodschappen kunt halen hoop natuurlijk dat het werkt wat dat is alleen maar goed voor de breedeweg we zullen zien

wpDiscuz