Bruukse Stranddagen 2012 in Breedeweg

Komend weekend, zaterdag 16 juni en zondag 17 juni, is het weer zover! Dan verandert het Kerkplein in Breedeweg voor de 3e keer in een groot strand met terras.


De Bruukse Stranddagen in Breedeweg.

Wederom worden er de nodige kuub zand gestort om beach volleybalvelden aan te leggen. Daarop wordt op de zaterdagmiddag 16 juni vanaf 13.00 uur een beach volleybal tournooi voor de jeugd van 10 tot 15 jaar georganiseerd. Het middagprogramma duurt tot ongeveer 17.00 uur. Op zondag 17 juni zijn de volwassen aan de beurt. Voor hen start het tournooi om 11.00 uur en eindigt ongeveer om 18.00 uur.

Ook de zaterdagavond hoort bij de Bruukse Stranddagen. Om 20.30 uur begint de Bruukse Beach Party m.m.v. de Groesbeekse all round band BAMM. Deze avond is bedoeld voor iedereeen en is vrij toegankelijk. Omdat het vorig jaar s’avonds behoorlijk koud was wordt er dit jaar gezorgd voor een aantal warmte bronnen, zodat de avond in warme sferen kan verlopen!

Op beide dagen zijn er naast een groot terras met bar de nodige activiteiten voor jong en oud. Uiteraard zijn, na het grote succes van vorig jaar, de ‘ballen’ waarin je kunt lopen over het water weer aanwezig. Dit jaar hebben we als waterspektakel een tobbedansbaan en op beide dagen is er een springkussen en kun je je zelf laten schminken.

Voor de beach volley tournooien kan er nog aangemeld worden, daarvoor heb je een team nodig van minimaal 4 personen en een team moet bestaan uit mannen en vrouwen. De spelregels kun je vinden op http://www.broadwayevents.nl.

Inschrijven kan bij Cafetaria Rikken in Breedeweg of op bovengenoemde website.

DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Bruukse Stranddagen 2012 in Breedeweg

Reageren is niet toegestaan.