Spannende dagen voor eindexamenkandidaten

Voor zo’n 106.000 vmbo’ers is het een spannende dag, want ze horen vandaag of ze geslaagd zijn voor het eindexamen. Donderdag volgen de uitslagen voor de havisten en vwo’ers. Als leerlingen net niet geslaagd zijn, mogen ze volgende week nog herexamen doen.

In totaal hebben dit jaar 206.870 scholieren eindexamen gedaan. Anders dan vorige jaren moesten ze een gemiddeld cijfer voor alle eindexamenvakken halen van 5,5 of hoger. Het is de vraag of door de strengere eisen meer leerlingen zijn gezakt.

Weer veel klachten

Het LAKS kreeg dit jaar weer veel klachten binnen over de eindexamens. Over het algemeen zijn het vooral leerlingen van havo en vwo die de telefoon pakten of mailden. Leerlingen van het vmbo klagen minder.

Groesbeekse geslaagden

Uiteraard zullen ook dit jaar inwoners uit de gemeente Groesbeek hun eindexamen gedaan hebben. DeGroesbeek.nl probeert na de examens, evenals vorig jaar, een lijst met Groesbeekse geslaagden (voor zover bekend bij de redactie) te publiceren. Ben jij geslaagd? Stuur dan een mailtje met jouw naam en de school waar jij examens hebt gedaan naar: [email protected]. Groesbeekse scholen en scholen met geslaagden uit de gemeente Groesbeek kunnen ook mailen.

De redactie feliciteert alle geslaagden alvast met het behalen van hun diploma!

NOS, DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Spannende dagen voor eindexamenkandidaten

Reageren is niet toegestaan.