Extra aandacht voor plastic- en restafval

Graag vraagt de gemeente Groesbeek om uw oplettendheid om de zakken met plastic afval op de juiste dag, overeenkomstig het schema in de afvalkalender, aan de straat te zetten.

Daarbij gelieve u alleen gebruik te maken van de bekende plastic hero zakken en alleen plastic verpakking aan te bieden. Als zakken op de verkeerde dag aan de straat gezet worden, leidt dat gauw tot zwerfvuil en dat geeft dan weer een weinig fraaie aanblik.

Restafval

Tevens wijst de gemeente er op dat restafval in de GFT-bakken en in de verzamelcocons absoluut niet is toegestaan. Als dit geconstateerd wordt door de DAR, dan zal de GFT-bak niet geleegd worden. Dus weest u hier zorgvuldig mee.

EK voetbal en vlaggetjes

Uiteraard horen bij een EK-voetbal ter aanmoediging vlaggetjes. Het is logischerwijs nog niet bekend hoe lang de vlaggetjes nog functioneel zijn, maar als er vlaggetjes over de straat hangen, wilt u er dan voor zorgen dat die op een hoogte van 4 meter hangen, zodat de ophaaldienst van de DAR geen belemmeringen ondervindt. Dit geldt natuurlijk ook voor andere “vlag”- evenementen.

Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Extra aandacht voor plastic- en restafval

Reageren is niet toegestaan.