Veteranendag in Bevrijdingsmuseum

Op vrijdag 29 juni worden de veteranen in de gemeente Groesbeek weer voor een ontvangst uitgenodigd. De ontvangst betreft zoals in voorgaande jaren niet alleen Groesbeek, want ook de veteranen uit de gemeente Millingen aan de Rijn zijn weer uitgenodigd als ook de veteranen uit de gemeente Ubbergen.

Onder veteranen wordt verstaan: alle gewezen militairen met de Nederlandse nationaliteit die het Koninkrijk hebben gediend in oorlogsomstandigheden of daarmee overeenkomende situaties, inclusief vredesmissies in internationaal verband.

De veteranen hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. Mogelijk heeft de gemeente daarbij niet alle veteranen bereikt. Diegenen die geen uitnodiging hebben ontvangen en de bijeenkomst willen bijwonen, kunnen zich t/m vrijdag 22 juni bij mevrouw L. Lamers van de gemeente Groesbeek aanmelden via [email protected]

De bijeenkomst vindt plaats in het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944 -1945 en duurt van 15.30 uur tot 18.00 uur. Burgemeester Keereweer zal de veteranen toespreken en uiteraard laat het programma voldoende ruimte voor ontmoeting en uitwisseling van ervaringen.

Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Veteranendag in Bevrijdingsmuseum

Reageren is niet toegestaan.