VanVelzen komt naar Groesbeek

Op donderdag 18 april 2013 komt VanVelzen naar het Groesbeekse Cardo theater. Dit staat in het nieuwe seizoensprogramma (2012-2013) van Cardo.


Roel van Velzen op de openingsavond van de ‘Take Me In Tour’ in Paradiso (Amsterdam), spelend op de piano en zingend. Foto: NormanB / Wikipedia.

Na hits als “Baby get Higher” en “When summer ends” heeft VanVelzen onlangs zijn nieuwe album “The rush of life” gepresenteerd. Cardo is er bijzonder blij mee dat deze veel geprezen muzikant (beste live act 3FM en Gouden Harp) die ook bekend is als coach van The Voice of Holland, het podium van Cardo zal betreden.

In het seizoen 2012-2013 biedt Cardo Theater weer 14 prachtige voorstellingen en concerten. Ook het komende seizoen zullen bekende en onbekende artiesten uit binnen- en buitenland hun opwachting maken.

Hieronder volgt de rest van het 2012-2013 programma van Cardo Theater:

Opening van het nieuwe seizoen: Concertavond in Nijmegen

Het seizoen begint met een bijzondere concertavond op 29 september in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen, waar 4 orkesten, twee bands en een theatergroep van mensen met en verstandelijke handicap optreden.

Jochem Myer

Jochem Myer moest al zijn optredens in het seizoen 2011-2012 annuleren in verband met gezondheidsklachten. Het eerste optreden dat verviel, was zijn optreden in Cardo Theater. Gelukkig is Jochem weer helemaal hersteld. Op 4 oktober 2012 zal hij met zijn voorstelling Even Geduld Aub! op het podium van Cardo Theater staan. Deze voorstelling is al uitverkocht omdat de entreebewijzen van vorig seizoen nog geldig zijn.

The Apples (CZ), Bastiaan Ragas, ISH & Leon van der Zanden

Uit Tsjechië komen The Apples naar Cardo Theater, een Nederlandse première! Deze meidenrockgroep combineert nummers van Deep Purple, Guns ’n Roses, ZZ top en Queen met eigen repertoire. Bastiaan Ragas brengt de voorstelling: “HELP! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt”, naar het boek van Kluun met muziek van Velthuis & Kemper. Verder is de dansgroep ISH, na het succes van BoyISH GirlISH, ook weer van de partij met Fight Flow. Leon van der Zanden komt met zijn voorstelling “Vruchtvlees”.

Cardo Artiestenbureau (2x), First Showband, Senself & Jeans

De artiesten van Cardo Artiestenbureau brengen een Kerstvoorstelling en een Smartlappenfestijn, waar iedereen mee mag zingen. Jan Keizer en Anny Schilder komen met de First Showband herinneringen ophalen met BZN repertoire aangevuld met nieuwe liedjes. Tijdens het dansfeest Senself worden alle zintuigen weer geprikkeld en uiteraard ontbreekt Jeans niet in het programma. Met de show Dynamite brengen ze voor de 14e keer een bezoek aan Cardo Theater.

Kleintje Kaf & Cardo Music Night

Voor kinderen vanaf 4 jaar brengt Kleintje Kaf de voorstelling “Olaf en de verdwenen prinses”. Een vrolijke voorstelling vol aanstekelijke liedjes. Tijdens de Cardo Music Night op 9 maart 2013 staat talent dat bij de sponsorgroep van Cardo werkt centraal. Na een oproep hebben zich veel bands en solisten aangemeld. Een ding staat nu al vast, er zit heel veel talent verborgen in sponsors en hun medewerkers! Via een Facebook poll kunnen bezoekers bepalen welke band ze het beste vinden.

Meer informatie over Cardo vindt u op www.cardotheater.nl. Het programma vindt u vanaf 1 juli 2012 terug op die website en in het nieuwe programmaboekje van Cardo (.PDF-bestand). Deze is óók per 1 juli 2012 te verkrijgen.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Mark

De kaartverkoop start september 2013. Dit klopt niet volgens mij! Van Velzen komt april 2013

Paul

Ik lees in dat documentje 13 september 2012, 10.00. Dat zou dan gewoon kunnen kloppen toch?

Mark

Kijk eens bij cardotheater.nl dan kaartverkoop

Paul

Dat is nu aangepast, dat stond er vanmiddag fout ja. Schijnbaar lezen ze mee ;).

wpDiscuz