Groesbeek biedt weer T-shirt Vierdaagse aan

Traditiegetrouw biedt de gemeente Groesbeek aan Groesbeekse deelnemers van de Vierdaagse weer een T-shirt aan.

Net als vorig jaar wordt dit T-shirt aangeboden tijdens een ontvangst in het gemeentehuis op de zaterdag vóór de Vierdaagse, dus op 14 juli. Groesbeekse Vierdaagse deelnemers zijn dan van 16.00 tot 18.00 uur van harte welkom.

De ontvangst op 14 juli vervangt ook de bijeenkomst die tot en met 2010 altijd zaterdags na de Vierdaagse in het gemeentehuis plaatsvond. Het idee achter deze verandering is iedereen die het T-shirt komt afhalen ook in de gelegenheid te stellen om elkaar bij een drankje en hapje te ontmoeten.
Vorig jaar leidde deze opzet tot een grote opkomst en een gezellige bijeenkomst en ook nu hoopt de gemeente Groesbeek vele wandelaars op 14 juli te mogen begroeten.

Om in aanmerking te komen voor het T-shirt moeten wandelaars aantonen, dat zij inwoner zijn van de gemeente Groesbeek en moeten zij de inschrijfkaart van de Vierdaagse overleggen.

Gemeente GroesbeekZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Karin

Geldverspilling!

Henk p

Je kunt het ook zien als reclame voor groesbeek, trekt misschien meer toeristen, aangezien de vierdaagse de laatste jaren veel aandacht krijgt op TV. Ook een blijk van waardering van de gemmente. Het ontwerp zal dit jaar wel bestaan uit een hoop verkeersborden. ipv een heuvel of zo.

nelis

Helemaal met Henk eens

wpDiscuz